Sony VAIO CR series: Νέο στυλ για το φθινόπωρο του 2007

, Sony VAIO CR series: Νέο στυλ για το φθινόπωρο του 2007Η σειρά VAIO CR21, τα μοντέλα της οποίας είναι φορητοί υπολογιστές με επίκεντρο το lifestyle που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για να ανταποκριθούν σε μια πληθώρα διαφορετικών μεταξύ τους προσωπικοτήτων χρηστών, απέκτησε νέα όψη. Πρόκειται για μια σειρά με κομψό σχεδιασμό, εργονομικό σχεδιασμό πληκτρολογίου και ειδικά εφέ φωτισμού.

Tα νέα μοντέλα διαθέτουν μια ευρεία γκάμα χρωμάτων προσεκτικά επιλεγμένων, έτσι ώστε να δίνουν την ευκαιρία σε χρήστες με πολύ διαφορετικές μεταξύ τους προσωπικότητες να βρουν ιδανικό για εκείνους χρώμα. Στα χρώματα περιλαμβάνεται το ασυγκράτητα ρομαντικό ροζ (Luxury Pink), το κομψό και μοδάτο μπλε (Indigo Blue), το γεμάτο ενέργεια και αυτοπεποίθηση κόκκινο (Blazing Red) και το γαλήνια μινιμαλιστικό λευκό (Pure White).

Φυσικά, πίσω από την εξαιρετική ποιότητα σχεδίασης θα βρείτε και την αντίστοιχη τεχνολογία υψηλών επιδόσεων. Τα μοντέλα της σειράς CR21 διαθέτουν οθόνη widescreen που προσφέρει ζωντανά χρώματα και υψηλή χρωματική αντίθεση χάρη στην τεχνολογία X-black LCD, ενώ παράλληλα διαθέτουν ενσωματωμένη κάμερα Motion Eye, ανάλυσης 1.3 megapixels, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε για video chat υψηλής ανάλυσης. Η ειδική λειτουργία AV σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε DVD ή να παίξετε μουσική με το πάτημα ενός κουμπιού – χωρίς να χρειάζεται πρώτα να εκκινήσετε τα Windows.
Έχει βάρος μόλις 2,5 κιλά για εύκολη μεταφορά.

Σειρά CR21 – κύρια χαρακτηριστικά:
Μοντέλο VGN-CR21Z/R
Λειτουργικό σύστημα: Αυθεντικά Windows Vista Home Premium
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T7250 2GHz
Μνήμη RAM: 2GB DDR2 SDRAM
Σκληρός δίσκος: 200GB
Υποσύστημα γραφικών: ATI Mobility Radeon X2300
Οπτικό μέσο: DVD+-RW/+-R DL/RAM
Οθόνη: WXGA 1280×800 X-black LCD 14,1 ιντσών
Κάμερα: Ενσωματωμένη Motion Eye ανάλυσης 1.3 Megapixels
Υποδοχές USB: 3xUSB 2
Ειδικά κουμπιά χειρισμού: Λειτουργία AV, κουμπιά AV
Ασύρματη σύνδεση: Intel wireless LAN 802.11 a b g n (Draft 2.0), Bluetooth
Λογισμικό που περιλαμβάνεται: Adobe Photoshop Elements 5, WinDVD 8.0 for VAIO, Microsoft Works 8.5, Microsoft Office 2007 (έκδοση δοκιμής 60 ημερών)

Δείτε επίσης: Fujitsu-Siemens P7320, LG R500, Packard Bell MB85.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

H πανδημία φέρνει άνοδο στη ζήτηση για Chromebooks

Τα στοιχεία της Canalys δείχνουν ότι η ανάγκη για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες της ζήτησης σε Chromebooks.

Notebooks Samsung

Samsung Notebook Odyssey: Νέο gaming laptop με GeForce RTX 2080 GPU και 15.6’’ οθόνη (144Hz) [CES 2019]

Η Samsung στα πλαίσια της CES 2019 ανακοίνωσε το νεότερο Notebook Odyssey με μειωμένα bezels, ιδιαίτερη σχεδιαστική προσέγγιση, 15.6’’οθόνη και NVIDIA GeForce RTX 2080 GPU.

Games Alienware Dell

Η Dell ανακοίνωσε ελαφρύτερα και λεπτότερα Alienware gaming laptops [CES 2019]

Λέγεται πως το hot θέμα της φετινής έκθεσης τεχνολογίας, στο Las Vegas, θα είναι οι φορητοί υπολογιστές για gaming. Η Dell θα παρουσιάσει τα δύο νέα της μοντέλα, τα ελαφρύτερα και λεπτότερα Alienware που έφτιαξε ποτέ.

Notebooks Dell featuredtv

Επισκεφτήκαμε το Dell Exclusive Store στην Αθήνα [VLOG]

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαμε στο κατάστημα Dell Exclusive Store που φιλοξενείται εδώ και δύο χρόνια στο 3ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι. Σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα μοντέλα της Dell που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τον επίσημο διανομένα της εταιρείας στην Ελλάδα, την Oktabit.