Sony Vaio N31Z – Ευφυές & κομψό

Η νέα σειρά υπολογιστών notebook VAIO N30 της Sony σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή. Με ισχύ και γνωρίσματα πέρα από αυτά που θα περιμένατε από έναν φορητό υπολογιστή αυτής της κατηγορίας, η Sony προσφέρει επεξεργαστική ισχύ, ευελιξία και επιδόσεις που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Η σειρά VAIO N30 συνεχίζει να διακρίνεται από τον ακαταμάχητο συνδυασμό πρακτικότητας και εξαιρετικού design, ο οποίος χαρακτήριζε και τα παλαιότερα μοντέλα. Η νέα σειρά προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές ως προς τη σύνθεση των μοντέλων, εξασφαλίζοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε το σωστό υπολογιστή notebook για τις ανάγκες σας.

Σχεδιασμένη στο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του 60% των αγοραστών φορητών Η/Υ οι οποίοι δίνουν μεγάλη σημασία στις βασικές προδιαγραφές, η σειρά N30 προσφέρει περισσότερη ισχύ από ποτέ. Με επιλογές κεντρικού επεξεργαστή που περιλαμβάνουν τους τελευταίους επεξεργαστές Intel Core 2 Duo και μνήμη έως και 2GB για βέλτιστη απόδοση με τα Windows Vista, τα μοντέλα της σειράς VAIO N30 παραμένουν η ιδανική επιλογή φορητού υπολογιστή γενικής χρήσης για το σπίτι ή για εκπαιδευτική χρήση.

Μοντέλο VGN-N31Z/W
Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo T5500
Μνήμη RAM 2GB
Σκληρός δίσκος 120GB
Γραφικά Intel GMA 950 με ως και 224MB μνήμη κοινής χρήσης
Οπτικός δίσκος Dual Layer DVD±RW/±R/RAM πολλαπλών format
Οθόνη 15,4 ιντσών, ανάλυσης 1280×800 WXGA με τεχνολογία X-black LCD
Ασύρματη δικτύωσηIntel wireless LAN 802.11 b g
Λειτουργικό σύστημα Windows Vista Home Premium

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.