Sony VAIO CS11, Μια εντελώς νέα εμπειρία

, Sony VAIO CS11, Μια εντελώς νέα εμπειρίαΜε τη δημιουργία των μοναδικών notebook VAIO CS11, η Sony συνεχίζει να εξερευνά το χώρο, όπου συναντώνται η τεχνολογία και το lifestyle. Το αποτέλεσμα είναι αμιγώς… VAIO: τολμηρά χρώματα, γραμμές που ικανοποιούν τις αισθήσεις, και τεχνολογία που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, τους διασκεδάζει και τους σαγηνεύει. Όλα είναι σχολαστικά σχεδιασμένα, από τη μορφή κάθε πλήκτρου μέχρι τα ευαίσθητα κουμπιά για τις λειτουργίες Audio/ Video.

Το αυθεντικό λογισμικό VAIO χρησιμοποιεί πανίσχυρα, εσωτερικά ενσωματωμένα «έξυπνα» συστήματα για να οργανώσει τον ψηφιακό σας κόσμο δημιουργικά, και να σας χαρίσει τη μέγιστη απόλαυση. Το σύστημα «12 Tone Analysis» στο Music Box του VAIO, μπορεί να κατηγοριοποιήσει μια ολόκληρη μουσική συλλογή στο σκληρό σας δίσκο σε 24 «moods», προτείνοντάς σας ένα soundtrack για κάθε ώρα της ημέρας, χωρίς εσείς να χρειαστεί να κουνήσετε ούτε το δακτυλάκι σας. Η λειτουργία Movie Story του VAIO χρησιμοποιεί ακόμη πιο σύνθετες μεθόδους –μαζί με το 12 Tone Analysis– για να παράγει υψηλής ποιότητας ταινίες στο σπίτι, οι οποίες όμως δείχνουν σαν δουλειά επαγγελματία. Ταιριάζει τη μουσική που έχετε επιλέξει με τα video clip και τις φωτογραφίες σας και στη συνέχεια προσθέτει ειδικά εφέ, ομαλή διαδοχή εικόνων για κινηματογραφική αίσθηση και άψογα συγχρονισμένη μουσική. Μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες ή κάποιες από τις δυνατότητες που προσφέρονται, χρησιμοποιώντας τα απλά, δυνατά εργαλεία editing και τη δική σας έμπνευση.

Στα VAIO CS11 το video chat δεν είναι…προσδοκία, αλλά πραγματικότητα χάρη στην κάμερα MOTION EYE, η οποία είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο της οθόνης. Μπορείτε επίσης, να τραβάτε φωτογραφίες με το πάτημα ενός κουμπιού χρησιμοποιώντας το αυθεντικό πρόγραμμα VAIO Camera Capture utility. Το λογισμικό αυτό σας επιτρέπει στη συνέχεια να επιλέξετε από μια συλλογή φωτογραφικών κάδρων για να δώσετε στην εικόνα σας στυλ, βάρος ή απλά μια νότα ευθυμίας.

Sony VGN-CS11Z
Intel Core 2 Duo P8400
4GB RAM
320GB HDD
WLAN 802.11a/b/g/Draft n, Bluetooth & Camera
14.1” X-black LCD, WXGA (1280X800)
Οδηγός Blu-ray Disc Combo
NVIDIA GeForce 9300M GS GPU
Windows Vista Home Premium

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kwstas111

τιμη??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.