Διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας με θέμα την Επιστήμη

, Διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας με θέμα την ΕπιστήμηΔιαγωνισμό ψηφιακής φωτογραφίας για νέους 8-16 ετών, με θέμα την επιστήμη έχει προκηρύξει το Βρετανικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με το ελληνικό παράρτημα της Euroscience, το BHMAScience και το Μουσείο Τεχνολογίας Νόεσις, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα πρέπει να υποβληθούν πέντε ψηφιακές φωτογραφίες ανάλυσης 72 DPI, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2008. Θέμα των φωτογραφιών μπορεί να αποτελούν οι φυσικές διεργασίες, η επιστήμη και τεχνολογία στην καθημερινή ζωή, η αναζήτηση της αλήθειας, το επιστημονικό πείραμα, τα εργαλεία μάθησης και έρευνας κατά τη διάρκεια των αιώνων, η γυναίκα και επιστήμη, το διάστημα, το περιβάλλον, η γενετική, κ.λπ.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές ατομικές και ομαδικές συμμετοχές. Οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό, καθώς και το δελτίο συμμετοχής είναι διαθέσιμα στο δικτυακό τόπο του Βρετανικού Συμβουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Καίτη Γιακουμάκη στην ηλεκτρονική διεύθυνση Katy.Yakoumaki@britishcouncil.gr ή στο τηλέφωνο 210 3692342.

Πηγή: Βρετανικό Συμβούλιο
Όροι Συμμετοχής στο Διαγωνισμό (.doc)
Δελτίο Συμμετοχής στο Διαγωνισμό (.doc)

Δείτε επίσης:
> Παρακολουθήστε εκπομπές του Top Gear στο Playstation3
> techblogTV: Sony Ericsson W890i, W380i & K660i
> Αποκλειστικές φωτογραφίες από το πρωτότυπο V23 της Bang & Olufsen

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.