Τέσσερις πόλεις, τρεις ήπειροι, μια μαγική νύχτα. Φώτα, κάμερα, μουσική!

, Τέσσερις πόλεις, τρεις ήπειροι, μια μαγική νύχτα. Φώτα, κάμερα, μουσική!H HP δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε νέους μουσικούς που θέλουν να “σχεδιάσουν την προσωπική τους ζωή”, να αναδείξουν το ταλέντο τους, συμμετέχοντας στο μεγάλο μουσικό διαγωνισμό της ΗΡ «Design Your Personal Life». Η ΗΡ προσκαλεί όλους τους νέους μουσικούς να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και να κερδίσουν μία θέση στο μεγάλο event του τελικού που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου 2008.

Από τις 13 Δεκεμβρίου, το κοινό θα μπορεί να μπαίνει στο site της ΗΡ www.designyourpersonallife.com/gr και να ψηφίζει το αγαπημένο του συγκρότημα προκειμένου να αναδείξει τους 5 finalists. Οι 5 finalists θα διαγωνιστούν για τη θέση του νικητή τραγουδώντας Live στο μεγάλο event της ΗΡ στο Fuzz στις 31 Ιανουαρίου το οποίο θα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο μέσω δορυφόρου, σε Ντουμπάι, Κωνσταντινούπολη και Γιοχάνεσμπουργκ όπου θα πραγματοποιούνται παράλληλα αντίστοιχα events.

O μεγάλος μουσικός διαγωνισμός πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Multirama.


Μεγάλος μουσικός διαγωνισμός “HP Design your Personal Life”

Η ΗΡ προσκαλεί νέους μουσικούς που σχεδιάζουν τη δική τους μουσική, να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό “Design Your Personal Life” ανεβάζοντας τη μουσική τους στο www.designyourpersonallife.com/gr μέχρι τις 11 Ιανουαρίου , και να προσκαλέσουν τους φίλους τους να τους ψηφίσουν.

Ο μουσικός διαγωνισμός ξεκινά σήμερα 13 Δεκεμβρίου 2007 και το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει τα αγαπημένα του τραγούδια Online, να αναδείξει τα 5 αγαπημένα του μουσικά συγκροτήματα τα οποία θα διαγωνιστούν στη σκηνή του Fuzz στις 31 Ιανουαρίου.

Μουσικό Event “Design your Personal Life”

Η κορύφωση του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου 2008, μια νύχτα που θα τα έχει όλα: ανάδειξη καλύτερου συγκροτήματος, συμμετοχή αγαπημένων παρουσιαστών, Live συναυλία από διάσημο ελληνικό συγκρότημα, fashion show επώνυμων Ελλήνων σχεδιαστών και live performance από διάσημο Dj.

Το opening του event θα κάνουν οι μοναδικοί Raining Pleasure! Στη σκηνή τους διαδέχονται ο απρόβλεπτος Δημήτρης Σταρόβας και η funky- mad Λυδία Παπαϊωάννου για να παρουσιάσουν τα 5 πρώτα μουσικά συγκροτήματα που θα ψηφίσει το κοινό για να αναδείξει το μεγάλο νικητή της βραδιάς.

Το μεγάλο γεγονός θα γιορταστεί με ένα φαντασμαγορικό Fashion Show, όπου θα συμμετάσχουν οι μεγάλοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας: MI-RO, Dimitris Dassios, Christos Kostarellos και Pavlos Kyriakides. Θα παρουσιάσουν στους προσκεκλημένους τις τελευταίες δημιουργίες τους, λίγο πριν ανέβει στα decks ο G PAL για να ξεσηκώσει το πλήθος με τις μουσικές του και να αρχίσει το party. Στη σκηνή το δικό τους ρυθμό θα δίνουν οι χορογραφίες του Πάνου Μεταξόπουλου.

Το μεγάλο event θα πραγματοποιείται παράλληλα την ίδια ημέρα σε Ντουμπάι, Κωνσταντινούπολη και Γιοχάνεσμπουργκ με κορύφωση τη δορυφορική σύνδεση για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή της κάθε χώρας!

Προσκλήσεις για το Μουσικό Event “Design your Personal Life”
Μπείτε στο site της hp, ψηφίστε το αγαπημένο σας συγκρότημα και κερδίστε 2 δωρεάν εισητήρια για το μεγάλο event «Design Your Personal Life» στο Fuzz. Προσκλήσεις για το μεγάλο event θα μπορείτε να κερδίσετε και από τα καταστήματα Multirama.

Φιλανθρωπικός σκοπός του event

Επιπλέον, η HP θα συνεισφέρει σε φιλανθρωπία στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό « Μέριμνα» www.merimna.org.gr, προσφέροντας 1 ευρώ για τις πρώτες 10.000 ψήφους.

Δείτε επίσης:
> Hitachi BD70E: Βιντεοκάμερα Blu-ray
> Νέες κάρτες γραφικών από την AMD μέσα στον Φεβρουάριο
> Τύποι καλωδίων σύνδεσης ήχου και εικόνας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.