Φέτος δεν έχω ανάγκη από τον Άγιο Βασίλη, γιατι έχω εσένα!

, Φέτος δεν έχω ανάγκη από τον Άγιο Βασίλη, γιατι έχω εσένα!Το techblog.gr συμμετέχει στο διαγωνισμό Public-Pet! των καταστημάτων Public. Από σήμερα και έως τις 20 Δεκεμβρίου μπορείτε να ψηφίζετε την συμμετοχή του techblog.gr κάνοντας κλικ εδώ (κάθε μέρα επιτρέπεται να κάνετε ένα μόνο κλικ-ψήφο). Στο διαγωνισμό έχουμε επιλέξει να κερδίσουμε το πακέτο δώρων που περιλαμβάνει ένα Sony PS3, ένα Sony PSP και ένα Nintendo Wii. Όσο περισσότερα κλικ-ψήφους τόσες περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε εσείς τις δυο κονσόλες. Και εξηγούμαι, σε περίπτωση που κερδίσει η συμμετοχή του techblog.gr θέλω να κρατήσω το Sony PSP και υπόσχομαι να βγάλω σε κλήρωση το Sony PS3 και το Nintendo Wii.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kbee

Σε ψήφισα φίλε! Το παιχνίδι είναι πολύ κολλητικό, αφού εγώ ο anti-spammer, γέμισα χθες με spam τους πάντες! Επι ευκαιρίας ψηφίστε με!

https://www.publicpet.gr/TasosArampatzis/vote

Παύλος

ela omos pou de mporw na psifisw..de kserw ti kanw la8os..

curious

Ωραίο παιχνίδι αλλά περίεργα πράγματα συμβαίνουν. Χτες ο smas είχε στις 21.30 1073 ψήφους και στισ 22.15 είχε 1561. Ο leogeo από τις 18.00 μέχρι της 6.00 (το πρωί) κατάφερε από 200 ψήφους να πάει στους 1800. Παρόμοια και ο giannis28 δεν λέω ότι κλέβουν, αλλά μου φαλινεται πολύ περίεργο..

nmpardakis

Είπα και εγώ να βάλω το neolaia χθες γτ ναι θέλουμε την κάμερα για τα γυρίσματα του neolaiaTV, αλλά δεν νομίζω να προλαβαίνουμε την κορυφή..!
Άρα μάλλον θα αποσύρω το bannerακι!

tasosvel

ρε παιδιά πανικός γίνεται !! πολύ spam 🙂 Πότε πρόλαβαν και έφτασαν τόσο ψηλά;

curious

Παιδιά μην το ψάχνετε, ο διαγωνισμός είναι στημένος. Εμένα μου ακυρώσαν τη συμμετοχή γιατι είχα παράνομες ψήφους. Το παραδέχομαι έκλεψα όπως και πολλοί άλλοι. Το θέμα όμως είναι ότι εμένα μου ακύρωσαν τη συμμετοχή ενώ είχα λίγουσ μούφα ψήφους ενώ τους χρήστες που είχαν 1000+ μούφα ψήφους απλά τους αφερέσαν του “μούφα”. Εκτός από αυτό, στο email δεν μοθ απαντάνε που τους ρωτάω γιατί γίνεται αυτή η διάκριση και βέβαια στο blog τους δεν με αφήνου να τους ρωτήσω, μου διαγράφουν τα post. Και για να καταλάβεται ότι ο διαγωνισμός είναι στημένος σκεφτείται ότι μέσα σε μερικές ωρίτσες άλλαξε όλη η βάση δεδομένων των ψήφων “αφαιρώντας τις παράνομες”. Αν κάποιος έχει κάποια διαφορετική άποψη είμαι ελέυθερος να την ακούσω.

tasosvel

Να πώ την αλλήθεια δεν το παρατήρησα γιατι δεν είχα δει ποιοι είναι στην μέσα στην δεκάδα !! καλό θα ήταν αν κάποιοι έχουν στημένες ψήφους να ακυρώνονται.

Thomas

Ego pantos pou exo valei se filo 100des psifous me scriptaki kai random proxy de to
exoun parei xabari… o pio eksypnos kerdizei se aytes tis periptoseis 😉

tasosvel

χεχε:) Πάντως οι πρώτοι είναι πολύ μπροστα!! Δεν πίάνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.

Business Vodafone Public

Vodafone Ελλάδας και Public μαζί: Νέα στρατηγική συνεργασία με shop-in-shop

Με τη νέα συνεργασία Vodafone Ελλάδας και Public, δημιουργείται για τον καταναλωτή ένα νέο οικοσύστημα με στόχο να καλύψει τις συνολικές του ανάγκες μέσα από μοναδικές προσφορές.

Business Public

Public Group: Αύξηση κερδοφορίας για το #1 Omni-Retail οικοσύστημα

Επιτυχημένη συγχώνευση με τη MediaMarkt και τη δημιουργία του πρωτοποριακού concept “Public + home”, με τις πωλήσεις των οικιακών συσκευών να ξεπερνούν το 20% του συνολικού τζίρου.

Business Public

Public: Η απάντηση μετά το πρόστιμο για τις πλασματικές εκπτώσεις

Σε συνέχεια του πρόστιμου που επιβλήφθηκε στα Public ύψους 520.000 ευρώ για πλασματικές τιμές στις εκπτώσεις η εταιρεία εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί.