Vista, υπογεγραμμένα από τον Bill Gates!

, Vista, υπογεγραμμένα από τον Bill Gates!To Mad και το mad.tv, σε συνεργασία με την Microsoft Ελλάς, δίνουν τη μοναδική ευκαιρία σε όλους τους fans τους να κερδίσουν την Limited Edition Windows Vista Ultimate σε υπογεγραμμένη έκδοση από τον Bill Gates και να είναι από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν τον ανανεωμένο κόσμο των νέων Windows.

Tο απόλυτο λογισμικό με την υπογραφή του ίδιου του Bill Gates είναι μόνο ένα click μακριά… Το μόνο που χρειάζεται είναι η πλοήγηση στο διαγωνισμό του Mad και του mad.tv, από τις 23/02/07 μέχρι και τις 25/03/07, και maximize το window της επιτυχίας…
Όλοι οι computer maniacs που θέλουν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό και να αποκτήσουν την συλλεκτική έκδοση, πρέπει να στείλουν Vista στο 4527 για να λάβουν τον προσωπικό τους κωδικό που θα τους δώσει access στην web σελίδα www.mad.tv/promo/vista, η οποία περιέχει τις ερωτήσεις του διαγωνισμού! Όσοι απαντήσουν σωστά σε όλες τις ερωτήσεις θα λάβουν μέρος στην μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει τους 20 super τυχερούς που θα κερδίσουν τα συλλεκτικά πακέτα Limited Edition Windows Vista Ultimate σε υπογεγραμμένη έκδοση από τον Bill Gates!
Τα Windows Vista της Microsoft ήρθαν για να φέρουν μια νέα εποχή λογισμικού και το Mad και το www.mad.tv σας οδηγούν straight ahead σε αυτήν! Ασφάλεια, εύκολη αναζήτηση, γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση, και πάνω από όλα μια νέα διασκεδαστική εμπειρία, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά των Windows Vista!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.