Η Epson σπάει το φράγμα της φωτεινότητας στα 3LCD

Οι βιντεοπροβολείς Epson EMP-1810 και EMP-1815 ζυγίζουν μόλις 2,9 κιλά και 3,1 κιλά αντίστοιχα. Και οι δυο διαθέτουν 3500 ANSI Lumens, ανάλυση XGA και φακό με 1,6x ζουμ. Είναι ιδανικοί για επαγγελματικές προβολές υψηλής ποιότητας σε φωτεινά περιβάλλοντα.

Η εγκατάσταση και συντήρησή τους είναι εύκολη, ενώ η λάμπα και τα φίλτρα μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα και γρήγορα ακόμα και όταν ο βιντεοπροβολέας είναι αναρτημένος στην οροφή. Η ποιότητα είναι αποτέλεσμα της προηγμένης τεχνολογίας 3LCD, η οποία επιτυγχάνει ζωντανά χρώματα, καθαρές εικόνες και ξεκάθαρη αναπαραγωγή βίντεο.

Η φωτεινότητα εξασφαλίζεται από τα 3500 ANSI Lumens, που θέτουν τα συγκεκριμένα προϊόντα της Epson στην κορυφή της κατηγορίας των φορητών 3LCD βιντεοπροβολέων. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα άμεσης προσαρμογής του μεγέθους της προβαλλόμενης εικόνας μέσω ενός πλήκτρου ανάλογα με την οθόνη προβολής.

Πιο συγκεκριμένα, ο EMP-1815 προσφέρει δυνατότητα για ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση σε εταιρικά δίκτυα LAN ενώ διαθέτει και συνδεσιμότητα USB 2.0 για εύκολη σύνδεση με Η/Υ ή φορητό υπολογιστή μέσω ενός συνηθισμένου καλωδίου USB ή συνδεσιμότητα VGA για ασύρματη σύνδεση μεταξύ υπολογιστή και βιντεοπροβολέα. Τέλος, διαθέτει θύρα Compact Flash για δικτύωση και προβολή χωρίς τη χρήση Η/Υ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων με το σύστημα Epson EasyMP για προηγμένη σύνδεση, επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή διαφορετικού περιεχομένου με τη χρήση έως και τεσσάρων βιντεοπροβολέων, τόσο ασύρματα όσο και μέσω LAN, απευθείας από την επιφάνεια εργασίας των Windows. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει την προβολή υποστηρικτικού υλικού μαζί με την κύρια παρουσίαση, ή ακόμα και την ταυτόχρονη προβολή δυο ή περισσοτέρων παρουσιάσεων.

Τέλος, οι EMP-1815 και EMP-1810 χαρακτηρίζονται εκτός από την συμπαγή και ελαφριά κατασκευή τους και από τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό τους, ο οποίος είναι ιδανικός για επαγγελματικές παρουσιάσεις.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Epson

Epson MOVERIO BT-200, Ένας νέος τρόπος να βλέπεις τον κόσμο

H Epson παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά MOVERIO BT-200 που δημιουργούν την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μια οθόνη 320 ιντσών από απόσταση 20 μέτρων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να βλέπει μόνο την εικόνα που θέλει σε μαύρο φόντο, π.χ. μια ταινία ακόμα και 3D ενώ οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνει διάφανη την οθόνη και να δει […]

Computers Epson

EPSON εκτυπωτές, έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα

Κάντε το συγκριτικό τεστ μεταξύ ενός εκτυπωτή Epson και ενός Canon/HP/Samsung και δείτε γιατί με έναν εκτυπωτή Ink Tank System, εξοικονομείτε έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους εκτυπωτές του ανταγωνισμού και έως 95% χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε σχέση με τους εκτυπωτές laser του ανταγωνισμού!

Computers Epson

EPSON μονόχρωμη σειρά Ink Tank System με χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Η μονόχρωμη σειρά Ink Tank System της Epson M200, M105 και M100 είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά γραφεία και χρήστες στο σπίτι και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης με την ποιότητα της Epson. Αυτό οφείλεται στα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 140ml, που μπορούν να ξαναγεμίσουν με γνήσια μελάνη Epson, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Home Cinema Epson Home cinema

Epson MG-850HD, Βιντεοπροβολέας με iPod docking station

Η Epson παρουσιάζει τον home cinema βιντεοπροβολέα MG-850HD με iPod docking station. Απλά “κουμπώστε” τη συσκευή σας iPod Touch, iPhone ή iPad στο ειδικό dock και ο Epson MG-850HD θα αναλάβει να αναπαράγει σε μεγάλη εικόνα (έως και 300 ίντσες) όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε κάποια έξτρα εφαρμογή.