Εικόνα 42 ίντσες από απόσταση 60 εκατοστών

, Εικόνα 42 ίντσες από απόσταση 60 εκατοστώνΗ Hitachi ανακοίνωσε τον νέο βιντεοπροβολέα CP-A100 που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολύ κοντινής προβολής και φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι βιντεοπροβολείς χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση και στις επιχειρήσεις. Η σημαντική μείωση της απόστασης και η εισαγωγή δυνατότητας προβολής σε μεγάλη γωνία σημαίνει ότι ο αθόρυβος CP-A100/ED-A110 μπορεί να τοποθετηθεί πολύ κοντά στην οθόνη.

Ο βιντεοπροβολέας CP-A100ED-A110 προσφέρει μαζί με τις νέες λειτουργίες μοναδικής απόδοσης και όλα τα δημοφιλή χαρακτηριστικά ασφάλειας, ευχρηστίας και ευκολίας συντήρησης που οι χρήστες περιμένουν από τους βιντεοπροβολείς της Hitachi. Υψηλής ποιότητας 3LCD panel, επίπεδα φωτεινότητας των 1500 (lm) σε κανονικό και 2000 (lm) σε bright mode, επιλογές εναλλακτικών λύσεων για ήχο, εικόνα και σύνδεση στο δίκτυο ή τον υπολογιστή, κλείδωμα με PIN και αθόρυβη λειτουργία χάρη στο αποτελεσματικό φίλτρο που διατηρεί το επίπεδο θερμοκρασίας.

Hitachi CP-A100ED-A110
• Ικανότητα: Πολύ κοντινή προβολή από απόσταση 42 εκατ. για οθόνη 60’’ και μεγάλη γωνία προβολής που διευκολύνει την τοποθέτηση του CP-A100/ED-A110 πολύ κοντά στην οθόνη.
• Πολυμορφία: Ισορροπημένος σχεδιασμός που εξασφαλίζει ισχυρά και ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά για την υποστήριξη πολλαπλών χρήσεων, αυτόνομα ή συνδεδεμένος σε LAN
• Ευελιξία: Πολλές εναλλακτικές λύσεις για διαφορετικά λειτουργικά περιβάλλοντα και εύκολη ενσωμάτωση με κορυφαία whiteboards.
• Χρησιμότητα: Χαρακτηριστικά για καθημερινή χρήση σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Εύκολη συντήρηση με φίλτρο αέρα μεγάλης διάρκειας και εύκολη πρόσβαση σε καίρια σημεία όπως η λάμπα και το φίλτρο.
• Ασφάλεια: Πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας με PIN, ατσάλινη μπάρα ασφαλείας, κλειδαριά Kensington και ειδοποίηση με email, όταν ο βιντεοπροβολέας είναι αποσυνδεδεμένος από το δίκτυο.
• Ποιότητα εικόνας: Προηγμένα χαρακτηριστικά της Hitachi που περιλαμβάνουν 3LCD panel και μοναδική οπτική τεχνολογία για να εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας σε όλες τις μορφές.
• Αξιοπιστία: Η αναγνωρισμένη τεχνολογία της Hitachi σε συνδυασμό με τον έξυπνο σχεδιασμό εξασφαλίζουν αξιόπιστη λειτουργία με χαμηλό κόστος συντήρησης.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Hitachi Διαγωνισμοί τεχνολογίας

Mega Διαγωνισμός: Κερδίστε την 65άρα Ultra HD LED TV Hitachi 65HL7000 από το You.gr [Έχουμε νικητή!]

Τρελός διαγωνισμός από το Techblog με δώρο την 65άρα Ultra HD LED TV Hitachi 65HL7000 για να απολαμβάνεις σε τεράστια εικόνα Netflix και YouTube.

Home Cinema Hitachi

Hitachi Τηλεοράσεις: Στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Westnet

Σε συνάντηση με τους εκπροσώπους του τύπου, στην οποία βρέθηκε το Techblog.gr νωρίτερα σήμερα, η Westnet ανακοίνωσε την αποκλειστική διανομή των τηλεοράσεων της Ιαπωνικής Hitachi στην Ελληνική αγορά.

Gear Hitachi

Hitachi: To wearable που βλέπει αν οι υπάλληλοι σας είναι ευτυχισμένοι

Η Hitachi ανακοίνωσε ένα νέο wearable το οποίο μπορεί με ασύρματο τρόπο να καταμετρήσει αν μια ομάδα ανθρώπων είναι ευτυχισμένη ή όχι. Aναφέρει ότι η τεχνολογία λειτουργεί όταν όσοι συμμετέχουν στην ομάδα φορούν μια συσκευή σε μέγεθος κάρτας και η οποία είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα επιτάχυνσης που παρακολουθεί την συμπεριφορά των ατόμων και στέλνει τα […]

Gear Hitachi

Μετά το δαχτυλικό αποτύπωμα, έρχεται και η αναγνώριση φλέβας

Μετά τους αισθητήρες αναγνώρισης δαχτυλικού αποτυπώματος τώρα έρχεται και η αναγνώριση των φλεβών του δαχτύλου. Η νέα τεχνολογία ονομάζεται VEIN ID και φιλοδοξεί να καταργήσει τις κάρτες ανάληψης μετρητών αφού θα εφαρμοστεί σε μηχανήματα ATM. Αυτό που κάνει είναι να «διαβάζει» το μοναδικό «συνδυασμό» των φλεβών μέσω ενός υπέρυθρου reader.