Συμβουλές κατά του στρες στη διάρκεια της πτήσης από τη British Airways

, Συμβουλές κατά του στρες στη διάρκεια της πτήσης από τη British AirwaysΗ British Airways (BA) συνεργάστηκε με τη Stress Management Society για να καταλήξει σε μια σειρά από συμβουλές οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους επιβάτες να χαλαρώσουν στη διάρκεια της πτήσης.

Οι προτάσεις είναι απλές και τονίζουν τη σημασία του καλού ύπνου πριν από το ταξίδι, της έγκαιρης άφιξης στο αεροδρόμιο και της χρήσης της τεχνολογίας, όπως για παράδειγμα του online check-in μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας www.ba.com, που εξοικονομούν χρόνο και μειώνουν το άγχος του ταξιδιώτη.

Οι επιβάτες πρέπει επίσης να προσέχουν τη διατροφή τους, να διατηρούν τα υγρά του οργανισμού σε υψηλό επίπεδο και να ελέγχουν τα επίπεδα του στρες με μια σειρά από απλές ασκήσεις. Η British Airways θα αναρτήσει σύντομα τις συγκεκριμένες συμβουλές κατά του στρες στην ιστοσελίδα BA ώστε να είναι προσιτές από όλους.

Παράλληλα, οι αίθουσες spa της British Airways στα αεροδρόμια Heathrow στο Λονδίνο και JFK στη Νέα Υόρκη έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλείς, ενώ ανακοινώθηκε και η συνεργασία με την Elemis, τη φίρμα πολυτελών προϊόντων spa και περιποίησης. Από τον Οκτώβριο του 2007, η Elemis θα πλαισιώνει με τα προϊόντα της την αίθουσα spa στο Terminal 1 και 4 στο Heathrow και στο Terminal 7 του JFK στη Νέα Υόρκη, ενώ θα εξοπλίζει και το τσαντάκι με τα προϊόντα περιποίησης για τους επιβάτες της Club World.

Μετά από πολύμηνη έρευνα, η Elemis σχεδίασε αποκλειστικά τις θεραπείες spa της British Airways για τους επιβάτες της FIRST και της Club World που ταξιδεύουν στις υπερατλαντικές πτήσεις. Η Elemis έχει δημιουργήσει δύο είδη περιποίησης: πριν από την αναχώρηση, η θεραπεία βοηθά στον ύπνο και τη χαλάρωση. Κατά την άφιξη, η περιποίηση στοχεύει στο να αφυπνίσει και να αναζωογονήσει τον επιβάτη μετά την πτήση του. Παράλληλα, υπερσύγχρονα spa θα παρουσιαστούν στο Terminal 5, το νέο «σπίτι» της British Airways στο αεροδρόμιο του Heathrow, τον Μάρτιο του 2008.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.