Canon, Επέκταση εγγύησης έως και τρία έτη

, Canon, Επέκταση εγγύησης έως και τρία έτηΗ Intersys Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon στην Ελλάδα, θέτει σε ισχύ μία μοναδική προσφορά για κάθε αγορά καταναλωτικών προϊόντων, από οποιοδήποτε κατάστημα διαθέτει προϊόντα της επίσημης αντιπροσώπου Intersys. Συγκεκριμένα, για τα καταναλωτικά προϊόντα της Canon που θα πωληθούν κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Οκτωβρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου 2008, η Intersys εξασφαλίζει διετή ή και τριετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι οι αγοραστές των compact φωτογραφικών μηχανών Canon της σειράς Digital IXUS, που θα πωληθούν κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, καθώς θα συνοδεύονται από τριετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης, η συσκευή επισκευάζεται δωρεάν σε περίπτωση δυσλειτουργίας, που δεν οφείλεται σε μη ενδεδειγμένη χρήση. Απαραίτητη ωστόσο, είναι η διατήρηση της απόδειξης αγοράς του προϊόντος στην οποία αναγράφεται η ημερομηνία αγοράς του, και η επίδειξή της κατά την παράδοση του προϊόντος στο τμήμα Service της Intersys (Βόλου 7, Μοσχάτο – Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9554.001).

• Τα καταναλωτικά προϊόντα Canon που εντάσσονται στο πρόγραμμα επέκτασης της εγγύησης είναι τα εξής: Ψηφιακές SLR, Ψηφιακές Compact φωτογραφικές μηχανές, Βιντεοκάμερες, Inkjet και Laser Εκτυπωτές, Inkjet και Laser Πολυμηχανήματα, Inkjet και Laser Πολυμηχανήματα με φαξ, Σκάνερ.

•Τριετής εγγύηση για όλα τα μοντέλα της σειράς Digital IXUS και διετής εγγύηση για όλα τα υπόλοιπα μοντέλα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Canon featured

Η Canon ψάχνει συνεργασία με κατασκευαστή smartphone

Μια ακόμα συνεργασία μεταξύ κατασκευαστή smartphone και κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών φαίνεται πως θα σκάσει στο μέλλον.

Gear Canon

H Canon δεν θα παρουσιάσει μία νέα DSLR ναυαρχίδα

Η Canon ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάποια νέα DSLR ναυαρχίδα στο κοντινό μέλλον.

Gear iPhone 12 Pro Max Canon

Canon EOS R5 vs iPhone 12 Pro Max: Μεγάλη κόντρα

Η συζήτηση για το αν τα smartphones έχουν φτάσει ή αν έχουν πλησιάσει σε ποιότητα τις φωτογραφικές μηχανές δεν είναι νέα. Εδώ όμως η σύγκριση είναι διαφορετική!

Business Canon

Live Webinar με την Canon EOS C70: Wedding Cinematography

Ζωντανή συζήτηση με τον επαγγελματία κινηματογραφιστή Γιάννη Σαρούκο για να ανακαλύψετε τη νέα κινηματογραφική κάμερα Canon Canon EOS C70.