H Canon σας ταξιδεύει

Μια μοναδική προσφορά συνοδεύει κάθε αγορά επαγγελματικών προϊόντων της Canon μέχρι και το τέλος Ιουλίου. Επιλέγοντας κάποιο από τα έγχρωμα ή ασπρόμαυρα πολυμηχανήματα περιβάλλοντος γραφείου, από τους φωτογραφικούς plotters ή τα document scanners της Canon, κερδίζετε στη στιγμή διαμονή για 2 άτομα στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Έγκυρες θεωρούνται όλες οι αγορές επιλεγμένων προϊόντων των παραπάνω κατηγοριών οι οποίες πραγματοποιούνται κατά το διάστημα από την 1η Μαϊου έως και την 31η Ιουλίου 20009 από τα αρμόδια τμήματα πωλήσεων ή το δίκτυο των αντιπροσώπων της Intersys σε όλη την Ελλάδα.

, H Canon σας ταξιδεύει

Οι έξυπνες επαγγελματικές λύσεις της Canon όχι μόνο σας λύνουν χέρια χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά που διαθέτουν και που εξασφαλίζουν αξιοπιστία και ταχύτητα στις καθημερινές σας εργασίας, αλλά πλέον σας χαρίζουν ημέρες ξεκούρασης στους προορισμούς της αρεσκείας σας.

Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε κι εσείς να είστε ένας από τους τυχερούς. Ακολουθείστε το σύνδεσμο… και ετοιμαστείτε για διακοπές!

Με κάθε αγορά ενός CAD/GIS Plotter της Canon μπαίνετε στην κλήρωση για μια μοναδική 5ήμερη εμπειρία στην Ισπανία της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.
Την ευκαιρία για ένα συναρπαστικό ταξίδι αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος στην Ισπανία προσφέρει η Intersys AE, με την αγορά εξειδικευμένων CAD/GIS Plotter της Canon. Με κάθε αγορά ενός Plotter iPF605, iPF750, iPF610, iPF650, iPF655, iPF755, iPF810 ή iPF820, ο δικαιούχος μπαίνει στην κλήρωση για ένα αξέχαστο 5ήμερο ταξίδι στις πόλεις Βαρκελώνη, Σαραγόσα και Μπιλμπάο, με διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και ξεναγήσεις στα κορυφαία μνημεία που έχουν γράψει ιστορία στην αρχιτεκτονική.

, H Canon σας ταξιδεύει

Ένας στους δέκα θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τις δημιουργίες του πασίγνωστου καταλανού αρχιτέκτονα Gaudi που έχει αναδείξει τη Βαρκελώνη σε πόλη-κόσμημα, καθώς και άλλα κτήρια-ορόσημα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής όπως το Bridge Pavilion της Zaha Hadid στη Σαραγόσα και το διεθνούς φήμης μουσείο-ναό της σύγχρονης τέχνης Guggenheim στο γραφικό Μπιλμπάο.

Στοχεύοντας στην αγορά των γραφικών τεχνών και αρχιτεκτονικών γραφείων, η Canon παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα εκτυπωτών μεγάλου φορμά, οι οποίοι εξασφαλίζουν άψογες εκτυπώσεις μοναδικής πιστότητας και κορυφαίας ποιότητας σε διαστάσεις από 24 μέχρι 44 ίντσες., καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες κάθε αρχιτεκτονικού και σχεδιαστικού γραφείου.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Canon featured

Η Canon ψάχνει συνεργασία με κατασκευαστή smartphone

Μια ακόμα συνεργασία μεταξύ κατασκευαστή smartphone και κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών φαίνεται πως θα σκάσει στο μέλλον.

Gear Canon

H Canon δεν θα παρουσιάσει μία νέα DSLR ναυαρχίδα

Η Canon ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάποια νέα DSLR ναυαρχίδα στο κοντινό μέλλον.

Gear iPhone 12 Pro Max Canon

Canon EOS R5 vs iPhone 12 Pro Max: Μεγάλη κόντρα

Η συζήτηση για το αν τα smartphones έχουν φτάσει ή αν έχουν πλησιάσει σε ποιότητα τις φωτογραφικές μηχανές δεν είναι νέα. Εδώ όμως η σύγκριση είναι διαφορετική!

Business Canon

Live Webinar με την Canon EOS C70: Wedding Cinematography

Ζωντανή συζήτηση με τον επαγγελματία κινηματογραφιστή Γιάννη Σαρούκο για να ανακαλύψετε τη νέα κινηματογραφική κάμερα Canon Canon EOS C70.