COSMOTE, Πώς λειτουργεί η κινητή τηλεφωνία;

Ένα χρήσιμο και εύχρηστο οδηγό, που ενημερώνει το κοινό για τη λειτουργία της κινητής τηλεφωνίας, δημιούργησε η COSMOTE. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εγχειρίδιο, γραμμένο σε απλή και κατανοητή γλώσσα, που ενημερώνει υπεύθυνα και με βάση τα επιστημονικά δεδομένα… για την τεχνολογία που χρησιμοποιεί η κινητή τηλεφωνία, την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, καθώς επίσης και το νομικό πλαίσιο λειτουργίας της κινητής.

, COSMOTE, Πώς λειτουργεί η κινητή τηλεφωνία;

Ο οδηγός περιλαμβάνει, επίσης, απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα και απορίες του κοινού, ενώ καταρρίπτει μύθους που σχετίζονται με την κινητή τηλεφωνία. Τέλος, ο αναγνώστης μπορεί να βρει χρήσιμα links που παραπέμπουν σε σχετικούς έγκριτους τοπικούς αλλά και διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς για θέματα Η/Μ ακτινοβολίας όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), η Διεθνής Επιτροπή Προστασίας από μη Ιοντίζουσες Ακτινοβολίες (ICNIRP) κ.α.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων της COSMOTE που στόχο έχουν την ορθή και επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση για τη λειτουργία της κινητής τηλεφωνίας. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία φροντίζει για την ενημέρωση του κοινού και φορέων σε ολόκληρη τη χώρα, αναπτύσσοντας συνεχή διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες. Παράλληλα, η εταιρεία στηρίζει το πρόγραμμα Συνεχών Μετρήσεων Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας «Πεδίον 24», το οποίο υλοποιείται με την ευθύνη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Αιγαίου, και στόχο έχει τη συνεχή καταγραφή των επιπέδων ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Τα στοιχεία είναι διαθέσιμα σε κάθε πολίτη μέσα από το Διαδίκτυο, στη διεύθυνση www.pedion24.gr.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jim

Μακριά από cosmote

Κώστας Βλαχάκης

Για ποιο λόγο? Γιατι είσαι δυσαρεστημένος?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.