Ψηφιακά Πορτρέτα από την Αφροδίτη Ιωάννου

Τα Ψηφιακά Πορτρέτα ή αλλιώς Digital Portraits είναι ένας νέος και πρωτότυπος τρόπος να μεταμορφώσετε τις αγαπημένες φωτογραφίες σας σε μικρά έργα τέχνης που μπορούν να διακοσμήσουν το χώρο σας προσθέτοντας τη δική σας πινελιά. Η Αφροδίτη Ιωάννου αναλαμβάνει να δημιουργήσει το δικό σας μοναδικό Ψηφιακό Πορτρέτο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ως avatar στο ίντερνετ.

Η δουλειά που κάνει η Αφροδίτη είναι καταπληκτική. Πρόσφατα φιλοτέχνησε και το δικό μου Ψηφιακό Πορτρέτο που από σήμερα χρησιμοποιώ σε όλες τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και εδώ στο Techblog. Επισκεφθείτε τη σελίδα www.digitalportraits.weebly.com και ρίξτε μια ματιά στη μεγάλη συλλογή πορτρέτων και άλλων εικονογραφήσεων της Αφροδίτης Ιωάννου. Thank you Aphodite!

, Ψηφιακά Πορτρέτα από την Αφροδίτη Ιωάννου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
modulesoft

η δουλειά της Αφροδίτης είναι καταπληκτική !!! δεν υπάρχουν λόγια …

John Karakatsanis - xblog.gr

Βλέποντας και κάποια άλλα στο site της, το δικό σου δε μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε. Σαν να σε “παχαίνει” λίγο. 😛

Mariana

Δεν πεθαίνω κι όλας… το σαγόνι σου είναι τεράστιο λες κι έχεις πάθει τερατογέννεση….

Fail!

Dimitris

Mia xara einai, poly oraio kai prototypo!!

fOTIS

Αν εσενα σου αρεσει, τι να πουμε..
Στειλε αλλες φωτο στον καλιτέχνη γιατι και σενα δεν σου άρεσε αλλα εισαι ευγενής

Aphrodite

Κώστα σε ευχαριστώ πολύ για την αναφορά που έκανες στα Ψηφιακά Πορτραίτα, καθώς και για τα καλά και ενθαρρυντικά σου σχόλια! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το πορτραίτο!

Όσον αφορά στους κάπως πιο τραχείς χαρακτηρισμούς, όπως “τερατογένεση”, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι άλλο, εκτός από το ότι η τεχνοτροπία που χρησιμοποιώ για τα πορτραίτα δεν είναι φωτορεαλισμός. Μετά … υπάρχει και το ευρέως αποδεκτό “Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους” 😉

Πολλές ευχές για Καλή Ανάσταση σε όλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.