Στρατηγική συνεργασία Forthnet – Παπασωτηρίου

Η Forthnet, ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την αλυσίδα Παπασωτηρίου, με αντικείμενο τη δημιουργία καταστημάτων broadband εμπειρίας Forthnet, μέσα στα ομώνυμα βιβλιοπωλεία, σε όλη την Ελλάδα.

Η Forthnet, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών και η Παπασωτηρίου A.E., η μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων στη χώρα μας, διευρύνουν τη συνεργασία τους και ανακοινώνουν τη δημιουργία καταστημάτων ευρυζωνικής εμπειρίας Forthnet εντός όλων των βιβλιοπωλείων Παπασωτηρίου στην Ελλάδα.

Η συμφωνία αυτή, που αποτελεί μετεξέλιξη της επιτυχημένης και μακροχρόνιας συνεργασίας των δυο εταιριών, έρχεται να επιβεβαιώσει την κοινή τους στάση σε ότι αφορά στην προώθηση της τεχνολογίας και της broadband φιλοσοφίας στο ελληνικό κοινό.

Πρόκειται για μια συνεργασία που μόνο πλεονεκτήματα θα προσφέρει τόσο στον τελικό καταναλωτή που θα μπορεί να απολαμβάνει σε κάθε βιβλιοπωλείο της αλυσίδας Παπασωτηρίου την πραγματική broadband εμπειρία μέσω των καταστημάτων Forthnet, όσο και στις δυο εταιρίες.

Η αλυσίδα Παπασωτηρίου, μετά από 22 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των εξειδικευμένων βιβλίων, περιοδικών, προγραμμάτων, παιχνιδιών, αναλώσιμων για Η/Υ και gadgets, έχει αποδείξει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην εκπαίδευση, πληροφόρηση και ενημέρωση των Ελλήνων σε θέματα τεχνολογίας. Παράλληλα, διαθέτει μια ευρύτατη παρουσία με 27 καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Η Forthnet, με όχημα την αλυσίδα βιβλιοπωλείων Παπασωτηρίου, θα ενδυναμώσει περαιτέρω την παρουσία της σε όλη την Ελλάδα, διευρύνοντας την κάλυψη και τη δυναμική του δικτύου καταστημάτων της. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην παρούσα φάση καταστήματα Forthnet υλοποιούνται εντός των βιβλιοπωλείων Παπασωτηρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο, στην Πάτρα, στο Ρίο, στα Ιωάννινα, στο Βόλο, στη Λάρισα, στην Αλεξανδρούπολη, στη Ξάνθη και στην Κόρινθο. Ειδικότερα για την Αθήνα, καταστήματα Forthnet θα δημιουργηθούν και στα 10 βιβλιοπωλεία της αλυσίδας Παπασωτηρίου έτσι ώστε να επιτευχθεί άμεση και πλήρης κάλυψη της πρωτεύουσας.

Και με αυτή τη συνεργασία, η Forthnet έρχεται ακόμα πιο κοντά σε κάθε ελληνική οικογένεια και αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, τη στρατηγική της δέσμευση για παροχή ολοκληρωμένων, ποιοτικών, διαφοροποιημένων και προσιτών broadband υπηρεσιών σε όλη τη χώρα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Forthnet Nova

Η Forthnet ανακοίνωσε σήμερα τη μετονομασία της εταιρείας σε Nova

Η Nova ανανεώνει την οπτική της ταυτότητα σηματοδοτώντας την αρχή μίας νέας εποχής για την εταιρεία και την ελληνική αγορά.

Business featured Forthnet Nova

Nova Mobile: Εισέρχεται στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος

Οι πρώτοι χρήστες της υπηρεσίας Nova Mobile θα είναι εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας, καθώς και μερικοί επιλεγμένοι συνδρομητές.

Internet Forthnet Nova

ePlayoff2020: Δείτε live το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου esports από τα Novasports και στο YouTube

Όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου αλλά και οι φίλοι του e-gaming θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρωτάθλημα ePlayoff2020 από αυτή την Πέμπτη.

Business featured Forthnet Nova

Εξαγορά της Forthnet Nova από την Alter Ego του Μαρινάκη

Στα χέρια του ομίλου Alter Ego περνάει η Forthnet (Nova) αντί του ποσού των 41 εκατομμυρίων ευρώ όπως αποφάσισαν οι τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Alpha.