Νέα υπηρεσία Forthnet 2play

Με την νέα υπηρεσία Forthnet 2play, όλοι, έχουν τη δυνατότητα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται, να απολαμβάνουν απεριόριστη σύνδεση στο broadband internet και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις όλο το 24ωρο, κάθε μέρα, χωρίς χρονοχρέωση, με ένα σταθερό μηνιαίο κόστος.

Η υπηρεσία διατίθεται σε όλες τις περιοχές της χώρας, στην ταχύτητα του 1 Mbps. Ειδικά για τις περιοχές κάλυψης του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet, οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν την υπηρεσία Forthnet 2play, απολαμβάνουν στην ίδια τιμή (39,9 €/ μήνα), broadband internet σε ταχύτητα 4 Mbps, ενώ παράλληλα, αποδεσμεύονται πλήρως και από τα πάγια τέλη ΟΤΕ.
Με Forthnet 2play οι Έλληνες καταναλωτές έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στον κόσμο του broadband και τις δυνατότητες που προσφέρει στην επικοινωνία, την ενημέρωση, τη διασκέδαση και γενικά τη δραστηριότητα όλων των μελών της οικογένειας, απλά, ελεύθερα, συναρπαστικά.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Saxtus

Όσοι έχουν ISDN γραμμές (όπως εγώ), είτε πρέπει να γυρίσουν σε PSTN πετώντας ότι ISDN εξοπλισμό έχουν (τηλ. κέντρο, ADSL router, extra MSN αριθμούς) είτε να συνεχίσουν να πληρώνουν πάγιο στον ΟΤΕ παραμένοντας στο shared LLU με ότι επιπτώσεις έχει αυτό…

Σύμφωνα με τηλεφώνημα που έκανα χτες στο τμήμα πωλήσεων της Forthnet σύντομα θα υποστίζονται και οι ISDN γραμμές από το double-play… Άντε με το κάλο…

Φυσικά το μεγάλο κακό είναι ότι θα πρέπει να μείνουμε ένα μήνα χωρίς internet μέχρι να γίνει η μετατροπή… Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα κάνω χωρίς ADSL…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Forthnet Nova

Η Forthnet ανακοίνωσε σήμερα τη μετονομασία της εταιρείας σε Nova

Η Nova ανανεώνει την οπτική της ταυτότητα σηματοδοτώντας την αρχή μίας νέας εποχής για την εταιρεία και την ελληνική αγορά.

Business featured Forthnet Nova

Nova Mobile: Εισέρχεται στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος

Οι πρώτοι χρήστες της υπηρεσίας Nova Mobile θα είναι εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας, καθώς και μερικοί επιλεγμένοι συνδρομητές.

Internet Forthnet Nova

ePlayoff2020: Δείτε live το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου esports από τα Novasports και στο YouTube

Όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου αλλά και οι φίλοι του e-gaming θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρωτάθλημα ePlayoff2020 από αυτή την Πέμπτη.

Business featured Forthnet Nova

Εξαγορά της Forthnet Nova από την Alter Ego του Μαρινάκη

Στα χέρια του ομίλου Alter Ego περνάει η Forthnet (Nova) αντί του ποσού των 41 εκατομμυρίων ευρώ όπως αποφάσισαν οι τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Alpha.