Full HD πεταμένα λεφτά στον Ηλεκτρικό του Θησείου

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Μαργαρώ χτενίζεται. Απίστευτη σπατάλη δημοσίου χρήματος στο σταθμό του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Οι άνθρωποι έχουν τοποθετήσει τηλεόραση Philips Full HD για να δείχνουν τον καιρό και τις απεργίες του προσωπικού που εργάζεται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Σε ωραιότατο σημείο, στο συρμό με κατεύθυνση την Κηφισιά η διοίκηση του Ηλεκτρικού έχει βάλει μια 42άρα LCD (ή Plasma) για το Home Cinema του λαού.

Μόλις την είδα έτριβα τα μάτια μου. Είναι όλα τόσο τέλεια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και μας περισσεύουν τόσα πολλά χρήματα που δεν χρειαζόταν να βάλουμε μια απλή οθόνη 1024×768 ή έστω μια 1366×768 αλλά ξοδέψαμε τα όσα ξοδέψαμε για μια τηλεόραση Full HD με εξαιρετική ποιότητα εικόνας(!), DVB-T, 4 εισόδους HDMI και AmbiLight μόνο και μόνο για τις πληροφορίες του Ηλεκτρικού. Φυσικά και δεν λειτουργούσε, όπως δεν λειτουργούν αρκετές LG στους σταθμούς του Μετρό. Ε λοιπόν το αποφάσισα, από δω και πέρα θα πηγαίνω Μοναστηράκι, Θησείο και Δουκίσσης Πλακεντίας για να κάνω review τηλεοράσεων…

, Full HD πεταμένα λεφτά στον Ηλεκτρικό του Θησείου

, Full HD πεταμένα λεφτά στον Ηλεκτρικό του Θησείου

Τις φωτογραφίες τράβηξε ο Άκης από το CrazyBullet.com

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Karakatsanis - xblog.gr

Όντως, όλα τα είχαμε οι Full HD τηλεοράσεις έλειπαν από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς! Καλύτερα να διέθεταν τέτοια ποσά για περισσότερα δρομολόγια και καλύτερη εξυπηρέτηση, και ας έβαζαν άλλες οθόνες όπως είπες κι εσύ για ενημέρωση του κοινού.

Kostantinos

APARADEKTO! Kai emeis skotwnomaste gia na paroume mia tetoia othoni… Kairos einai na allaksoun ta pragmata stin Ellada… Polla exoun ginei teleutaia… kai DEN PAEI ALLO H KATASTASH!

Balantis7

Έλεος. Αλλά έτσι γίνεται πάντα. Όταν πρόκειται για δημόσιο χρήμα ποτέ δεν υπολογίζουν τίποτα. Και εντάξει να μην υπολογίζουν. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι μπορεί να επωφελούνται από τέτοιες συμφωνίες…..

Skipper

Τα ίδια και στη Κεντρική Αγορά, στην Αθηνάς….και είναι τόσο ψηλά τοποθετημένες που τις βλέπουν μόνο τα περιστέρια, γύρω-γύρω…..όσα απομείναν.

LG είναι οι οθόνες, αν δεν κάνω λάθος και είναι εκεί σαν διαφήμιση….αλλά ποιός νοιάζεται σε τέτοιο χώρο?

Η μέση ηλικία των ανθρώπων που πάνε εκεί είναι +60…οπότε τα σχόλια περιτεύουν.

don_aris!

paidia xalarwste, me to poso pou xalasan gia mia thleorash HD den sozetai tipota!! to poso einai penixro mposta sta xrimata pou prepei na dapani8oun gia na pro8e8oun epipleon dromologia h’ na proslif 8ei epipleon proswpiko!
KALA KANANE KAI BALANE MIA TETOIA GAMATH THLEORASH STO SUGKEKRIMENO STA8MO KAI KALO EINAI NA SUNEXIZOUN NA TON DIATHROUN SUGXRONO KARA8O KAI EUPAROUSIASTO!
o sta8mos monasthrakiou einai apo tous pleon polusuxnastous opou sunantontai oxi mono ellhnes, alla kai polloi touristes!
POU LETE NA KATEBAINOUN AUTOI POU 8ELOUN NA DOUNE TA ARXAIA KAI THN AKROPOLI OEO?!!!!
einai pou einai ta perissotera MMM sthn ellada mpaxalo kai mesa sthn mpixla! Toulaxiston na uparxei kai ena prosegmeno kai leitourgiko! ALLOSTE STA8MOI OPWS TOU MONASTHRAKIOU LEITOURGOUN OS BITRINA SE OLOUS TOUS TOURISTES!
EIMASTW POU EIMASTE MPAXALO, TOULAXISTON NA UPARXEI KAI KATI SUGXRONO GIA TA MATIA TOU KSENOU EPISKEPTH MPAS KAI FTIAKSEI LIGO H EIKONA POU SXHMATIZEI GIA THN XORA MAS!

sofia

και να ήταν μόνο αυτή η σπατάλη στον ΗΣΑΠ καλά θα ήταν …..
1.9 εκ. ευρώ σπαταλήθηκαν για διαφήμιση του δήθεν έργου επέκτασης δικτύου.
Ανεξέλεκτη κατασπατάληση νερού από τα συνεργεία καθαριότητας των σταθμών σε περίοδο που προβληματιζόμαστε για την επερχόμενη λειψυδρία.
Κατασπατάληση χρημάτων σε διάφορες εργολαβίες ημιτέρων, για έργα που θα μπορούσαν να εκτελεστούν από το υπάρχων προσωπικό των ΗΣΑΠ.
Και τόσα άλλα …. που οι κυβερνόντες επιλέγουν να εθελοτυφλούν κατασπαταλόντας δημόσιο χρήμα για να προβάλουν ανύπαρκτο έργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Word of mouth

Η ιστορία του Internet σε ένα βίντεο

Ίντερνετ, πως ξεκίνησαν όλα. Σε αυτό το ολιγόλεπτο αγγλόφωνο βίντεο παρουσιάζεται η ιστορία του διαδικτύου όπως το γνωρίζουμε έως και σήμερα. Η μεγάλη αλλαγή επήλθε το 1957 όταν εν μέσω του Ψυχρού Πολέμου, αναπτύχθηκε το δίκτυο DARPA (μετέπειτα ARPANET) για τη ανταλλαγή πληροφοριών των μυστικών υπηρεσιών. Σήμερα το ίντερνετ έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε […]

Μικρά νέα Word of mouth

2009, Happy New Gear!

Άλλη μια νέα χρονιά ξημέρωσε σήμερα και η συντακτική ομάδα του Techblog εύχεται σε όλους τους φίλους, επισκέπτες και συνεργάτες της να είναι ευτυχισμένοι, με υγεία, χαρα και πολύ τεχνολογία! Τις πρώτες ημέρες του 2009 (7 Ιανουαρίου) το Techblog συμπληρώνει 2 χρόνια στον αέρα του ελληνικού ίντερνετ και σας υποσχόμαστε ότι θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι […]

Μικρά νέα Word of mouth

Περιοδικό Car and Driver, Powered by Techblog

Από αυτό το τεύχος – Ιανουάριος 2009 – το περιοδικό αυτοκινήτου Car and Driver ξεκινάει συνεργασία με το Techblog. Κάθε μήνα, η πλούσια ύλη του περιοδικού θα εμπλουτίζεται με όλα τα νέα από το χώρο της τεχνολογίας φιλοξενώντας στις σελίδες του τα καλύτερα κινητά, laptop, home cinema και gadget της ελληνικής αγοράς. Επίσης, διαβάστε στο […]

Business Business Word of mouth

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το ADFACE

Το ADFACE είναι το πρώτο και μοναδικό δωρεάν επαγγελματικό site για επαγγελματίες και επιχειρήσεις στον χώρο της επικοινωνίας & διαφήμισης, των media, των υπηρεσιών δημιουργίας & παραγωγής, των brands & marketers και των υπηρεσιών υποστήριξης & λειτουργίας. Μείνετε σε επαφή με τους συνεργάτες σας και την αγορά της επικοινωνίας, προωθήστε τις δραστηριότητές σας, δημιουργήστε και […]