Επίσημη ανακοίνωση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ για το τραγικό γεγονός στο κατάστημα του Βύρωνα

Αιματηρή ληστεία με μία νεκρή σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στο κατάστημα «Γερμανός» στην οδό Κύπρου 102 στο Βύρωνα. Δύο άγνωστοι εισέβαλλαν στο κατάστημα, άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, αλλά κατά την έξοδό τους πυροβόλησαν και τραυμάτισαν μία υπάλληλο, η οποία διακομίστηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο. Η άτυχη υπάλληλος που δέχτηκε μια σφαίρα στο στήθος, εξέπνευσε λίγο μετά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ:
“Η οικογένεια της ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι συγκλονισμένη και θρηνεί τον άδικο χαμό της Αθανασίας Γκίνη, αγαπητής συναδέλφου στο κατάστημα Βύρωνα.

Σήμερα, στη μία και μισή, άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που βρίσκεται στην οδό Κύπρου 102-104 και με την απειλή όπλου ζήτησαν χρήματα. Παρευρισκόμενος πελάτης επιχείρησε να αποτρέψει τη ληστεία. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, η Αθανασία, που εκείνη την ώρα εργαζόταν στο κατάστημα, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κι έχασε τη μάχη με το θάνατο.

Βρισκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας της Αθανασίας, συμπαραστεκόμαστε στον πόνο τους και θα τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.”

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thatsis

poso malakas mporei na eisai gia na to paikseis hrwas kai magkas (pelaths) xwris na skefteis tous allous gyrw sou?oso ypeuthinos gia ton traumatismo ths kopelas einai o drasths allo toso einai kai o typos pou phge na to paiksei “Tsak Noris”…

gstam

Δε θα συμφωνήσω μαζί σου και τόσο ο χαρακτηρισμός που απέδωσες στο συγκεκριμένο άτομο που προσπάθησε να βοηθήσει την κατάσταση όσο και η σύγκριση στην οποία προέβηκες είναι επιεικώς απαράδεκτα.

Εκείνη την ώρα δεν μπορείς να σκεφτείς πως θα λειτουργήσεις, ο καθένας μας το ‘χει μέσα του. Άλλοι λοιπόν σιωπούν και προσπαθούν να προστατευτούν και άλλοι ορθώνουν το ανάστημά τους και ρισκάρουν τη ζωή τους, βάζοντας άθελα τους βέβαια και σε κίνδυνο τις ζωές των συνανθρώπων τους.

Καλό βέβαια θα ήταν να υπάρχει φύλακας, ο οποίος θα αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας τέτοιου είδους καταστάσεις, λόγω της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας.

Στη σημερινή Ελλάδα έχουμε φτάσει στο σημείο να αποκαλούμε αυτούς που προσπαθούν να προσφέρουν μια ρανίδα αρωγής “μαλάκες”, ενώ αυτούς που βάζουν την ουρά στα σκέλια έξυπνους και μάγκες.

Κρίμα για την κοπέλα που χάθηκε τόσο άδικα, είναι όντως πολύ λυπηρό γεγονός.

Παύλος

φιλε gstam ο μπατσος δεν ειχε καμια δουλεια να βγαλει το οπλο του , μιας και τα 300 ευρω !!! ειχαν ηδη δοθει στο δραστη. αστειο ποσο για να ρισκαρεις τη ζωη σου αλλα και του διπλανου σου. ποσο μαλλον που τα χρηματα ειναι ενος κολοσου.η Ελληνικη αστυνομια δεν ειναι εκπεδευμενη στη χρησιμοποιηση οπλων.Θα επρεπε να γνωριζει τουλαχιστον οτι απαγορευεται να πυροβολεις αμα εχεις αθωο πολιτη ακριβως στη πλατη σου !! εδω η Ελληνικη αστυνομια το κατεκρινε , δε μπορω να καταλαβω γιατι τον επενεις ? αν μιλησεις με καπιον αστυνομικο (εχω μιλησει ηδη με 3) 8α δεις τι θα σου πουνε.. θα διαφωνισουν καθετως με τη συμπεριφορα του.οσο για αυτους που βαλανε την ουρα στα σκελια , θημισου οτι οποτε καποιος το παιζει ηρωας σε ξενο χωραφι δεν εχει καλη καταληξη.8α συμφωνουσα φυσικα μαζι σου στη περιπτωση αμυνας ή φυσικα σε ληστεια στο σπιτι σου μεσα.. τοτε λειτουργει και σωστα το ενστικτο του “Tsak Noris” οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω.. περιμενω την αποψη σου..

gstam78

Καταρχάς θα ήθελα να πω πως δε θα ‘θελα να έρθω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανένα παιδί.

Παύλε φαίνεται πως δε διάβασες προσεκτικά αυτό που έγραψα. Συμπληρώνω επίσης ότι δεν ήξερα ότι επρόκειτο για αστυνομικό (δεν είχα δει το σχόλιο του Κώστα) και μάλιστα αναρωτήθηκα για το ποιος πυροβόλησε από την άλλη μεριά, αφού τα καταστήματα «Γερμανός» δε διαθέτουν φύλακα.

Το σχόλιο μου αφορούσε μόνο στην απόλυτη και απαξιωτική άποψη που εξέφρασε ο Thatsis.
Δεν επαίνεσα επίσης κανέναν, απλώς δε μου αρέσει να τα ισοπεδώνουμε όλα.

Όσον αφορά στη θέση που παίρνεις για την ενέργεια του αστυνομικού δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος για να κρίνω αν ενήργησε σωστά ή όχι. Είναι όμως γεγονός ότι σε κάποιες περιπτώσεις η ελληνική αστυνομία υπολειτουργεί.

Ό,τι και να πούμε, το λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι χάθηκε άδικα μία ακόμα ανθρώπινη ζωή.

Παύλος

gstam78 : καμια αντιπαραθεση,ολα καλα. απλα σου ειπα την αποψη μου και ηθελα τη γνωμη σου στα δικα μου λεγομενα.και δυστυχως η κοπελα ηταν εγγυος.. κριμα..

Staf

Ρε παιδια αν ειναι δυνατον.Στο τελος θα φοβομαστε να παμε και στη δουλεια μας.Αισχος.Μονο αυτο εχω να πω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 200€ φθηνότερα laptop ή tablet, δίνει σε εκπαιδευτικούς, αλλά και σε μαθητές – φοιτητές από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, η «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»

Gear COSMOTE GERMANOS

Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συσκευές τεχνολογίας φθηνότερα.