Νέο Gnet internet cafe στo Γαλάτσι

, Νέο Gnet internet cafe στo ΓαλάτσιΤο Γαλάτσι είναι η επόμενη πόλη σταθμός, στην επέκταση της γνωστής αλυσίδας internet cafe. Το νέο κατάστημα δυναμικότητας 60 υπολογιστών, αναπτύσσεται με τη μέθοδο Franchise και θα προστεθεί στα ήδη 23 επιτυχημένα καταστήματα της αλυσίδας, σε όλη την Ελλάδα. Το Gnet Γαλατσίου βρίσκεται στη συμβολή Χριστιανουπόλεως 56 και Παπαφλέσσα, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τέλος Οκτωβρίου δημιουργώντας 12 νέες θέσεις εργασίας στη πόλη του Γαλατσίου.

Η Gnet είναι η εταιρία που διαμορφώνει την αγορά των Internet cafe στην Ελλάδα
Στη δύναμη της εταιρίας συγκαταλέγονται 23 franchise και 24 ανεξάρτητα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη Ελλάδα, 8.000.000 υπενδεδυμένα κεφάλαια, 11.000 καθημερινοί επισκέπτες, ενώ απασχολεί 250 νέους σε κεντρική εταιρία και καταστήματα.
Η επιχειρηματική αποστολή της Gnet είναι να προσφέρει ψυχαγωγία και εκπαίδευση, συνδέοντας τους ανθρώπους με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, το διαδίκτυο και τις άπειρες εφαρμογές τους.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταστήματα Gnet

Gnet | Κατάστημα στην Κατερίνη

Η Gnet επιστρέφει στη Κατερίνη ακόμη πιο δυναμικά με ένα κατάστημα που θα κατακτήσει και πάλι τους λάτρεις του internet και των games. Στο κέντρο της Κατερίνης στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 33, το νέο Gnet internet café θα διαθέτει 70 υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, ταχύτατες γραμμές διασύνδεσης και το γνωστό ιδανικό περιβάλλον που σε όλη την […]

Events Gnet

Ημερίδα | Ασφαλής χρήση του διαδικτύου

H Gnet αλυσίδα καταστημάτων ιντερνετ καφέ, σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνουν η αντιδημαρχία Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με τη συνεργασία του Συνδέσμου Εταιριών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Π.Β.Ε.) και το Συμβουλευτικό Όργανο του Κόμβου Saferinternet, με θέμα «Νέοι και Διαδίκτυο».

Events Gnet

3ημερο απόδρασης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Για 3η συνεχόμενη χρονιά τα Gnet internet café της Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν στην εκδήλωση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από τις 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου η Gnet σας περιμένει στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με το δικό της mini internet café, δίνοντας τη δυνατότητα σε φοιτητές και επισκέπτες να σερφάρουν και να διασκεδάσουν σε […]

Events Gnet

Οι Gbet πρωταθλητές Ελλάδας στο HGL Warcraft III DOTA G-League

Με φαντασμαγορικό τρόπο έκλεισε το διήμερο των τελικών της G-league στο Warcraft ΙΙΙ DotA της Hellenic Gaming League. Οι τελικοί, που φιλοξενήθηκαν στο Gnet Γαλατσίου, θα μείνουν στην μνήμη όλων μας για τα σπουδαία games και την άψογη συμπεριφορά των ομάδων.