HP Vivienne Tam, Πρωταγωνιστεί στις βιτρίνες του Attica

Από τις 11 έως και τις 23 Μαΐου το HP Vivienne Tam θα βρίσκεται στην βιτρίνα αλλά και στον 4ο όροφο του Attica προκειμένου να δώσει την δυνατότητα στους επισκέπτες του γνωστού πολυκαταστήματος να το δουν από κοντά, να το αγγίξουν και να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες του πιο high tech αξεσουάρ για τη σύγχρονη γυναίκα παγκοσμίως. Παράλληλα το Σάββατο 16 Μαΐου από τις 12.00 -16.00 ένα πρωτότυπο happening θα συμβεί στην βιτρίνα του Attica.

, HP Vivienne Tam, Πρωταγωνιστεί στις βιτρίνες του Attica

Όλοι όσοι περάσουν να γνωρίσουν από κοντά το Vivienne Tam, και θα θαυμάσουν την εμπειρία του body painting με σχέδια που θα θυμίζουν Άπω Ανατολή.

Η HP είναι η πρώτη εταιρία υπολογιστών που συνεργάζεται με μία σχεδιάστρια μόδας παγκοσμίου φήμης και συνδυάζει τη μόδα σε ένα notebook μοναδικού design και υπεροχής. Το netbook HP Vivienne Tam Special Edition απευθύνεται στη σύγχρονη δυναμική γυναίκα που επιθυμεί ένα top gadget χωρίς να αποχωρίζεται το στυλ σε κάθε πτυχή της πολύπλευρης ζωής της. Η Tam συνεργάστηκε με την HP για τον σχεδιασμό τόσο των αξεσουάρ, όσο και της συσκευασίας του notebook.

Για την Vivienne Tam
Η Vivienne Tam είναι ένας πρωτοπόρος οίκος μόδας που ιδρύθηκε το 1994. Η Εταιρία παράγει, σχεδιάζει και προωθεί σύγχρονα γυναικεία ενδύματα, που διατίθενται σε μεγάλα πολυκαταστήματα, εξειδικευμένα καταστήματα και ανεξάρτητες μπουτίκ σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ. Η Εταιρία έχει έντονη παρουσία και στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, με περισσότερα από 30 ανεξάρτητα καταστήματα ή μπουτίκ σε μεγάλα πολυκαταστήματα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.