Iosif | Σχεδιάζει για τη Logitech

, Iosif | Σχεδιάζει για τη LogitechΟ Iosif, διακεκριμένος σχεδιαστής κοσμημάτων, γνωρίζει, βλέπει, βιώνει την γυναικεία παρέμβαση στον εργασιακό της χώρο. Τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος με ποιοτικά και αισθητικά κριτήρια, με τον αέρα της θηλυκότητας και ένα λεπτότερο στυλ που εμπνέεται από τη ζωή. Το γραφείο της μοντέρνας, εργαζόμενης γυναίκας τείνει να γίνει η προέκταση του boudoir της. Κάθε πρωί συμπεριφέρεται στα αντικείμενα εργασίας της όπως στα προσωπικά της κοσμήματα. Επιλέγει, διαμορφώνει, εμπνέει τους σύγχρονους designers της πρωτοποριακής τεχνολογίας να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα τέχνης.

H Logitech, πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο των περιφερειακών προϊόντων, σχεδιάζει με βάση τη σύγχρονη αισθητική αλλά και τη λειτουργικότητα. Η λεπτομέρεια της κίνησης του χεριού με τη μορφή κύματος στο πληκτρολόγιο Wave της Logitech, ο χειρισμός του αεροδυναμικού MX Air mouse που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην επιφάνεια εργασίας αλλά και στον αέρα, ακόμα και ο ήχος της μουσικής από τα κομψά Ζ-10 ηχεία της Logitech με ενσωματωμένη οθόνη και πλήκτρα αφής, προσφέρουν μια συγκλονιστική εμπειρία που αλλάζει τελείως την αντίληψη των χρηστών για το τι είναι και τι μπορεί να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιφερειακών προϊόντων.

Οι δημιουργίες που παρουσιάζονται σήμερα είναι μια σύνθεση της πανάρχαιας δύναμης του κοσμήματος με τον σύγχρονο τεχνολογικό σχεδιασμό. Κοινό σημείο έμπνευσης η φυσική αρμονία, η γυναικεία ευαισθησία, η μαγεία του κόσμου του boudoir που επεκτείνεται από τον κλειστό χώρο του σπιτιού, στον ανοικτό κόσμο της εργασίας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Logitech

Logitech: Νέες βιώσιμα σχεδιασμένες κάμερες web 1080p

Η Logitech παρουσίασε τη σειρά Brio 300, μια σειρά, μικρών σε μέγεθος, plug-and-play καμερών web με ανάλυση Full-HD 1080p, με αυτόματη διόρθωση φωτός και μικρόφωνο μείωσης θορύβου, για πιο φυσικές και παραγωγικές εμπειρίες βιντεοκλήσεων.

Gear Logitech

Logitech®: Νέο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού MK470 σε ροζ χρώμα

Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 σε ροζ χρώμα ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του.

Gear Apple Logitech Mac

Η Logitech λανσάρει νέα «Designed for Mac» mouse και πληκτρολόγια

Την κυκλοφορία πολλών νέων ποντικιών και πληκτρολογίων ειδικά κατασκευασμένα για χρήση με Apple Mac ανακοίνωσε η Logitech.

Gear Logitech

Η Logitech παρουσιάζει ακουστικά για τις βιντεοκλήσεις σας

Τα Logitech Zone True Wireless Earbuds έχουν πιστοποίηση από το Zoom, την Google και τη Microsoft για χρήση στις βιντεοκλήσεις.