Η Kodak παρουσιάζει το νέο φωτογραφικό κιόσκι GS Compact

, Η Kodak παρουσιάζει το νέο φωτογραφικό κιόσκι GS CompactΗ εταιρεία Kodak παρουσίασε το νέο ψηφιακό φωτογραφικό κιόσκι GS Compact, μια πρωτοποριακή λύση φωτογραφικής εκτύπωσης μέσω αυτοεξυπηρέτησης, η οποία προσφέρει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στους ιδιοκτήτες καταστημάτων μικρότερης εμπορικής κίνησης.

Ιδανικό για καταστήματα όπου η ζήτηση ανέρχεται σε μ.ο. 30-50 εκτυπώσεις την ημέρα, το νέο κιόσκι της Kodak είναι μικρότερου μεγέθους από τα προηγούμενα και συνδυάζει εύκολη τοποθέτηση με γρήγορη και απλή εγκατάσταση. Οι έμποροι λιανικής πώλησης έχουν τη δυνατότητα να παράγουν άμεσα εκτυπώσεις μεγέθους 10Χ15, 13Χ18 και 15Χ20 εκ., αυξάνοντας έτσι την κερδοφορία τους εύκολα και γρήγορα.

«Πολλοί έμποροι λιανικής πώλησης παγκοσμίως επιθυμούν να προσφέρουν στους καταναλωτές εκτυπώσεις φωτογραφιών μέσω αυτοεξυπηρέτησης αλλά δυσκολεύονται να βρουν μια λύση που να ικανοποιεί τις πολλαπλές επιχειρηματικές τους ανάγκες», δηλώνει ο Phil Cullimore, Επικεφαλής της ομάδας Εκτυπώσεων σε σημεία Λιανικής, Europe, Africa and Middle East, Eastman Kodak Company. «Το νέο κιόσκι GS Compact είναι αρκετά μικρό και μπορεί να τοποθετηθεί σε περίοπτο σημείο μέσα στο κατάστημα αποφέροντας έτσι κέρδος στους καταστηματάρχες εύκολα και γρήγορα. Αποτελεί μια εύχρηστη, plug-and-play λύση που μπορεί να εγκατασταθεί, να ρυθμιστεί και να λειτουργήσει μέσα σε λίγα λεπτά».

Το νέο φωτογραφικό κιόσκι GS Compact διατίθεται με λογισμικό που χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 85.000 κιόσκια μεγάλου μεγέθους παγκοσμίως ενώ παράλληλα και για μικρότερου μεγέθους οθόνη. Αναλυτικότερα, το λογισμικό υποστηρίζει εκτυπώσεις μεγέθους 10Χ15, 13Χ18 και 15Χ20 ενώ ο χρόνος εκτύπωσης για μια φωτογραφία μεγέθους 10Χ15 είναι μόλις 11 δευτερόλεπτα. Το νέο κιόσκι της Kodak διαθέτει επίσης εξελιγμένες δυνατότητες φωτογράφησης ID, οι οποίες επιτρέπουν στους λιανοπωλητές να αντεπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών. Εκτός των κλασικών εκτυπώσεων, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν τις φωτογραφίες τους σε μεγέθυνση αλλά και μέσω κινητών συσκευών Bluetooth.

Νέος KODAK 805 Photo Printer
Η Kodak παρουσίασε επίσης τον φωτογραφικό εκτυπωτή Kodak 805 Photo Printer, ο οποίος είναι κατάλληλος για μικρότερου όγκου εκτυπώσεις. Ο νέος εκτυπωτής της Kodak δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες μικρότερων καταστημάτων να προσφέρουν στους καταναλωτές ακόμα δημιουργικότερες εκτυπώσεις, όπως μεγεθύνσεις 8×10 και 8×12 ιντσων, φωτογραφικά κολάζ και ημερολόγια, μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

«Η παρουσίαση του Kodak Picture Kiosk GS Compact και του KODAK 805 Photo Printer, βασίζονται στην παγκόσμια παροχή λύσεων φωτογραφικών εκτυπώσεων που προσφέρουν αύξηση κερδοφορίας στους λιανοπωλητές», δηλώνει ο Cullimore. «Στόχος μας είναι να παράσχουμε δοκιμασμένες και αποδεδειγμένες λύσεις στους εμπόρους λιανικής πώλησης προκειμένου να πετύχουν το μέγιστο δυνατό κέρδος ελαχιστοποιώντας παράλληλα το επενδυτικό τους ρίσκο».

Το φωτογραφικό κιόσκι Kodak Picture Kiosk GS Compact και ο φωτογραφικός εκτυπωτής Kodak 805 Photo Printer είναι διαθέσιμοι παγκοσμίως.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Kodak

KODAK EKTRA: Φωτογραφικό smartphone με τιμή 649 ευρώ

Στην καρδιά του KODAK EKTRA υπάρχει ένας ταχείας εστίασης αισθητήρας κάμερας 21 Megapixel, με διάφραγμα f2.0 και μπροστινή κάμερα 13 Megapixel με αυτόματη εστίαση PDAF και διάφραγμα f2.2.

Smartphones Kodak Kodak android smartphones Kodak smartphones

Kodak Ektra: Ξεκινά η διάθεση σε Ευρωπαϊκές χώρες με τιμή 499 ευρώ

Η Kodak είναι η εταιρεία που έκανε τεράστιο όνομα στις φωτογραφικές μηχανές, αλλά τα τελευταία χρόνια επιχειρεί επίσης να μπει και στην αγορά των smartphones. Η νέα της προσπάθεια είναι το Kodak Ektra smartphone.

Smartphones Kodak Kodak android smartphones Kodak smartphones

Kodak Ektra: Το νέο smartphone της Kodak με στυλ από το παρελθόν

Η Kodak δεν χάνει ευκαιρία να μας θυμίσει το ένδοξο παρελθόν της, κυκλοφορώντας ένα νέο smartphone με την ονομασία Kodak Ektra. Το όνομα Ektra μας πάει αρκετά πίσω, και συγκεκριμένα το 1941, όταν και κυκλοφόρησε την γνωστή 35 mm κάμερά της.

Smartphones Kodak Kodak smartphones

Kodak: Teaser για ανακοίνωση smartphone 20 Οκτωβρίου

Όπως πολλές άλλες εταιρείες, έτσι και η Kodak αποφάσισε να εισέλθει στην αγορά των smartphones. Το πρώτο βήμα έγινε πέρσι τον Ιανουάριο στην CES 2015 με το Kodak IM5, ένα smartphone με οθόνη 5 ιντσών, κάμερα 13 Megapixel, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek και τιμή 249 δολάρια.