Τα παιδιά της MDA Ελλάς ζωγραφίζουν για την LG Electronics

, Τα παιδιά της MDA Ελλάς ζωγραφίζουν για την LG ElectronicsΜε μια ακόμη προωθητική ενέργεια υποδέχεται η LG την καλοκαιρινή σαιζόν για όλους όσους αγοράσουν κλιματιστικά ArtCool, ενώ παράλληλα ενισχύει το έργο του MDA Ελλάς, του μη κερδοσκοπικού σωματείου, που στόχο έχει την υποστήριξη των ατόμων που πάσχουν από νευρομυϊκές παθήσεις.

Στη συγκεκριμένη ενέργεια το όφελος είναι διπλό, και για τους καταναλωτές και για το MDA. Πιο συγκεκριμένα, με κάθε αγορά κλιματιστικού ArtCool που πραγματοποιείται από 11 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου, οι καταναλωτές κερδίζουν ένα μοναδικό έργο τέχνης από τα παιδιά του MDA, προσαρμοσμένο στις διαστάσεις της σειράς Art Cool Gallery, ενώ παράλληλα 15€ από κάθε αγορά θα δωρίζεται στον οργανισμό.

Η διαδικασία είναι απλή: Καλείτε στη γραμμή εξυπηρέτησης της LG, 801 11 89 400, δηλώνετε το μοναδικό κωδικό που αναγράφεται στο έντυπο του προϊόντος και το serial number του και ενεργοποιείται η διαδικασία αποστολής του δώρου που ζωγράφισαν τα παιδιά του MDA.

Συνδυάζοντας την κορυφαία τεχνολογία και την τέχνη, τα ArtCool με τεχνολογία Inverter, μπορούν να αποτελέσουν τα νέα αποκτήματα για τη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας δημιουργώντας ένα αξεπέραστο στυλ. Τα κλιματιστικά ArtCool της LG Electronics θέτουν νέα πρότυπα και αισθητική στην αγορά κλιματισμού, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι η LG δεν κατασκευάζει απλώς κλιματιστικά, αλλά δημιουργεί.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NiO

«αθόρυβη» η LG…

Alefandos

Ναι παιδιά, η LG είναι από τις πιο σοβαρές εταιρείες καταναλωτικών ηλεκτρονικών στη χώρα μας. Το ελληνικό γραφείο πραγματοποιεί χορηγίες σε μεγάλα events νώ είναι και χορηγός της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.