Δείτε ταινίες στα Odeon και κερδίστε ένα netbook Dell Inspiron Mini 9

Το περασμένο Σάββατο πήγα στα Odeon StarCity και είδα την ταινία Ναι σε όλα (Yes Man) με τον απολαυστικό Τζιμ Κάρεϊ. Το product placement κατά τη διάρκεια αυτής, σε όλο του το μεγαλείο! Ο Τζιμ κρατούσε συχνά ένα κινητό Nokia 6300 και σε μια σκηνή οδήγησε μια Ducati 1100S με ρούχα ασθενή νοσοκομείου! Στην έκδοση των εισιτηρίων μου έδωσαν 2 κουπόνια για ένα διαγωνισμό που τρέχει αυτή την περίοδο η Odeon σε συνεργασία με τη Vodafone.

, Δείτε ταινίες στα Odeon και κερδίστε ένα netbook Dell Inspiron Mini 9

Με τίτλο “Απολαύστε τη μεγάλη οθόνη και κερδίστε μια μικρή!”, ο διαγωνισμός μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουμε ένα από τα τρία netbook Dell Inspiron Mini 9 σε συνεργασία με τη Vodafone. Στους όρους συμμετοχής αναγράφεται ότι τα Dell έρχονται με Vodafone Mobile Broadband (έως 7,2Mbps) χωρίς όμως να γίνεται ξεκάθαρο αν οι νικητές θα είναι αναγκασμένοι να υπογράψουν κάποιο συμβόλαιο ή αν θα πάρουν δώρο για συγκεκριμένη χρονική περίοδο αυτές τις υπηρεσίες. Ίσως ο νικητής να μην έχει καμία υποχρέωση απέναντι στη Vodafone. Anyway, αν βρεθείτε σε έναν από του κινηματογράφους Odeon Kosmopolis Μαρούσι, Odeon Starcity, Οdeon Πλατεία και Odeon Talos Plaza έως και την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, αναζητήστε τα κουπόνια και που ξέρετε ίσως κερδίσετε ένα από τα netbook της Dell. Εγώ πάντως συμμετείχα!

Dell Inspiron Mini 9
Οθόνη: 8,9″ WSVGA TL (1024×600) LED
Επεξεργαστής: Intel Atom 1.6 GHZ D-ville
Κάρτα γραφικών: Intel Graphics Media Accelerator 950
Μνήμη RAM: 1GB (DDR2 800 MHz)
Δίσκος: 8GB SSD
Κάμερα: 0,3 Megapixels
Wi-Fi, WWAN, Bluetooth
USB 2.0 (x3), VGA output, Ethernet 10/100, Memory Card reader (SD, SDHC, MMC, MS)
Λειτουργικό σύστημα: Windows XP Ελληνική έκδοση
Βάρος: 1 κιλό

Όροι συμμετοχής στο www.odeon.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.