Pioneer και Toshiba στην έκθεση Hi-End Show 2009

Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Pioneer και της Toshiba για την ελληνική αγορά, παρουσιάζει τα προϊόντα εικόνας και ήχου των δύο κορυφαίων οίκων στα πλαίσια του Hi-End Show 2009. Συγκεκριμένα, στην έκθεση που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Athens Imperial, από τις 30 Οκτωβρίου έως και την 1 Νοεμβρίου, η Intersys προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία στις τρεις αίθουσες που καταλαμβάνουν τα προϊόντα της Pioneer και της Toshiba.

, Pioneer και Toshiba στην έκθεση Hi-End Show 2009

Ο οικιακός κινηματογράφος στη νέα του διάσταση
Η Pioneer παρουσιάζει στην αίθουσα 421 την πρότασή της για το επίκεντρο του συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας, το Home Cinema. Βασικό συστατικό του συστήματος αποτελεί ο κορυφαίος ενισχυτής audio-video Pioneer SC-LX82, τροφοδοτούμενος με εικόνα και ήχο από το Blu-Ray Player αναφοράς, το Pioneer BDP-LX91. Πηγή και ενισχυτής συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους καθώς το σύστημα PQLS αναλαμβάνει την μείωση του jitter κατά τη μεταφορά υψηλής ανάλυσης ψηφιακού ήχου. Ο Pioneer SC-LX82 με τη σειρά του τροφοδοτεί με 180 watt ανά κανάλι τα 5 πανίσχυρα ηχεία αναφοράς EX-Series της Pioneer. Το set ηχείων αποτελείται από τα μπροστινά ηχεία S-3EX, το κεντρικό S-8EX, τους δορυφόρους S-4EX και το subwoofer S-W250S. Η εμπειρία συμπληρώνεται οπτικά από την αξεπέραστη τηλεόραση plasma 60’’, την Pioneer KURO PDP 6090H. Στην ίδια αίθουσα, η Pioneer παρουσιάζει την πρότασή της για το στερεοφωνικό σύστημα, με συστατικά της audiophile σειράς G-Clef που αποτελείται από τον ενισχυτή Α-Α9MKII, ισχύος 70W, το SACD Player PD-D6MK2 και τα ηχεία S-81K.

Πρωτότυπες προτάσεις για ήχο και εικόνα
Στην αίθουσα 423 την παράσταση κλέβει το iPod Docking Station ΧW-NAS5. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο iPod dock από την Pioneer το οποίο προορίζεται για όσους ψάχνουν την μέγιστη ηχητική απόλαυση στην αναπαραγωγή συμπιεσμένων μουσικών αρχείων. Διαθέτει ηχεία τριών δρόμων σε διάταξη 2.1 ενσωματώνοντας τις τεχνολογίες Advanced Sound Retriever (ASR) και Auto Level Control (ALC) για να προσφέρει πλούσιες, χαμηλές συχνότητες, και ευρύ ηχητικό πεδίο για ακροατές με απαιτήσεις. Το προϊόν το οποίο διατίθεται με άκρως γοητευτικό σχεδιασμό και σε δύο χρωματισμούς (λευκό και μαύρο), διαθέτει ενσωματωμένο FM tuner, έξοδο Video-out και είναι συμβατό με την τεχνολογία Bluetooth για να συνδέεται εύκολα και γρήγορα σε PC ή κινητά τηλέφωνα. Παράλληλα στην ίδια αίθουσα παρουσιάζεται η νέα σειρά Blu-Ray Player της Pioneer σε συνδυασμό με την 50” τηλεόραση, ορόσημο της τεχνολογίας plasma, KURO PDP 5090H.Το BDP LX-52 υποστηρίζει την τεχνολογία σύστημα PQLS, παρέχει σήμα 1080p/24 (ΗD Digital Film Direct), προβαίνει σε upscaling δίσκων DVD, υποστηρίζει βάθος χρώματος στα πλαίσια του Deep Color και με ανάλυση χρώματος στα 48bit και προσαρμόζεται έξυπνα στο μέσο προβολής αφού «καταλαβαίνει» μέσω του HDMI πόσα bit υποστηρίζει η τηλεόραση

, Pioneer και Toshiba στην έκθεση Hi-End Show 2009

Τηλεοπτικές απολαύσεις από την Toshiba
Στην αίθουσα 419 παρουσιάζεται η νέα σειρά τηλεοράσεων ZV και η κορυφαία σειρά SV με τεχνολογία LED της Toshiba. Η τηλεόραση LCD 42ZV635DG στα 200Hz με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη κάνει την προκλητική εμφάνιση της αισθητή με στιλπνό μαύρο φινίρισμα, και πρωτοπορεί παγκοσμίως χάρη στη μοναδική τεχνολογία Resolution + που της επιτρέπει αναβάθμισης του τηλεοπτικού σήματος. Έτσι, η ποιότητα της εικόνας των τηλεοπτικών εκπομπών και των δίσκων DVD στάνταρ ευκρίνειας, ανεβαίνει σε επίπεδο που πλησιάζει την υψηλή ευκρίνεια. Από την άλλη πλευρά, το μοντέλο 55SV685 πρωτοτυπεί χρησιμοποιώντας φωτοδιόδους LED. Στην ουσία, εφαρμόζονται δύο ειδών σαρώσεις, μια 100Ηz στο πάνελ (το οποίο είναι 10bit) και μια επίσης 100Hz στον οπίσθιο φωτισμό LED με οπτικό αποτέλεσμα εμφανώς ανώτερο ανταγωνιστικών υλοποιήσεων. Η επεξεργασία εικόνας πραγματοποιείται με την τεχνολογία MetaBrain υποστηρίζοντας το H.264/DVB-C (του ψηφιακού δέκτη) καθώς και μια καινοτόμα δυνατότητα που ονομάζεται AutoView η οποία επιτρέπει στους θεατές να έχουν τις βέλτιστες ρυθμίσεις εικόνας ανάλογα το πρόγραμμα που βλέπουν και το φωτισμό του περιβάλλοντος χώρου. Η παρουσίαση των μοντέλων συμπληρώνεται με τα άρτι αφιχθέντα Toshiba BDX 2000 BluRay player (SD card slot, Dolby True HD και DTS HD MΑ, θύρα Ethernet και Regza-Link) και Toshiba DVD player XD-E600 με εκπληκτικές upscaling δυνατότητες.

, Pioneer και Toshiba στην έκθεση Hi-End Show 2009

Η έκθεση Hi-End Show 2009, πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Athens Imperial (Πλατεία Καραϊσκάκη στάση μετρό Μεταξουργείο), από τις 30 Οκτωβρίου έως και την 1 Νοεμβρίου και ώρες 10:00 με 21:00.
www.avshow.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.