RoadShow 2007 στα Multirama από την Programa

Στην ανακοίνωση του «RoadShow 2007» προχώρησε η Programa, εταιρεία εμπορίας λογισμικού και υποστήριξης στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Ύστερα από την περσινή επιτυχημένη πραγματοποίηση, η Programa σε συνεργασία με το Δίκτυο Καταστημάτων Πληροφορικής Multirama, ξεκινούν το «RoadShow 2007» στα 78 καταστήματα Multirama σε όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκινά 23 Μαίου και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Παρουσιάσεις νέων software, δοκιμές, διαγωνισμοί θα είναι μερικές από τις ενέργειες.

Ειδική μνεία γίνεται επίσης για την εκδήλωση την Τετάρτη 27 Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Negroponte Resort, στην Ερέτρεια, η σειρά Ημερίδων Προηγμένων Τεχνικών Photoshop – “Robin Preston Roadshows “, από τον διάσημο φωτογράφο, Senior Evangelist Wacom pen display και alpha tester της Adobe Robin Preston. Η υποβολή συμμετοχών λήγει την 30-5-2007 και ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι καθορισμένος στα 60 άτομα.

«Το λογισμικό δεν μπορεί να δοκιμαστεί εύκολα εξ’αποστάσεως» εξηγεί ο Αλέξανδρος Χαλκίδης, διευθυντής του ProgramA. «Εδώ και πολλά χρόνια κάνουμε τουρνέ σε όλη την Ελλάδα για να δείξουμε τα πιο πρόσφατα πράγματα στον χώρο, αλλά και να μάθουμε από τους χρήστες τα θέματά τους και πως χρησιμοποιούν αυτοί το software.”

Για δηλώσεις συμμετοχής στο Roadshow και ειδικά για την ημερίδα Photoshop, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο marketing@programa.gr ή να καλέσουν στο 210 6130318. Σύντομα θα είναι στον αέρα και η ειδική ιστοσελίδα www.softwareroadshow.com.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Android Tablets Google Android Tablets Google Nexus 7

Google Nexus 7 3G, Στα Multirama με τιμή 349 ευρώ

Στην ιστοσελίδα τους τα καταστήματα Multirama εμφανίζουν την 3G έκδοση του Google Nexus 7 με χωρητικότητα 16GB(?) σε τιμή 349 ευρώ. Συγκεκριμένα το προϊόν δείχνει να είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας με την επόμενη ενημέρωση σχετικά με τη διαθεσιμότητά του να είναι σε πέντε ημέρες από σήμερα. Να υπενθυμίσουμε ότι η έκδοση 16GB Wi-Fi only βρίσκεται […]

Smartphones iPhone iPhone 5 Multirama

iPhone 5 στην Ελλάδα, Άκυρες οι χθεσινές τιμές των Multirama

Ποια θα είναι η τιμή του iPhone 5 στην Ελλάδα; Αυτές που ανέβασαν τα καταστήματα Multirama εχθές στην ιστοσελίδα τους δεν έδωσαν την απάντηση και κατέβηκαν μερικές ώρες μετά – δεν θα σου πω τι έγραφαν, δες τις εδώ. Αρκετά πάνω από τις επίσημες ανακοινωμένες της υπόλοιπης Ευρώπης, μάλλον ήταν λάθος και θα πρέπει να […]

Smartphones iPhone 5 Multirama

iPhone 5 τιμή Ελλάδα, 16GB 739 ευρώ, 32GB 859 ευρώ, 64GB 978 ευρώ

Τα καταστήματα Multirama δημοσίευσαν τις τιμές του iPhone 5 στην Ελλάδα με την υποσημείωση ότι σε πέντε μέρες από σήμερα θα υπάρξη ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα της συσκευής. Τα Multirama μφανίζουν και τα τρια διαφορετικά σε χωρητικότητα μοντέλα 16GB, 32GB, 64GB και στα δύο κλασσικά χρώματα μαύρο και λευκό.

Tablets Acer Iconia A500 Android Multirama

Acer Iconia A500 Tablet, Το φέρνουν τα Multirama με τιμή 499 ευρώ

Τα καταστήματα Multirama ποτέ δεν τα “χόνεψα” μου βγάζουν κάτι το απρόσιτο, το “πλαστικοποιημένο” παρ’ όλα αυτά πρέπει να παραδεχθώ ότι στις gadgetιές είναι και πρώτα! Πειραματίζονται και φέρνουν διάφορες συσκευές τεχνολογίες και αυτό με ενθουσιάζει! Πρόσφατα με τη βοήθεια ενός φίλου, ανακάλυψα ότι έχει στη λίστα με τα “κατόπιν παραγγελίας” το tablet Acer Iconia […]