Samsung | Πούλησε 150χιλ. τηλεοράσεις το 2007 στην Ελλάδα

, Samsung | Πούλησε 150χιλ. τηλεοράσεις το 2007 στην ΕλλάδαΗ Samsung Electronics, ανακοινώνει ότι σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από επίσημη έρευνα που διενεργήθηκε από μεγάλη εταιρία ερευνών για το έτος 2007, έχει τη μερίδα του λέοντος στην ελληνική αγορά, τόσο σε τεμάχια όσο και σε αξία. Συγκεκριμένα, για το 2007 το μερίδιο αγοράς της Samsung άγγιξε το 19,1% συνολικά, που ισοδυναμεί με πωλήσεις 150 χιλιάδων τεμαχίων. Παράλληλα, το μερίδιο αγοράς σε αξία ανήλθε στο 28,2%.

Ειδικά, οι πωλήσεις τηλεοράσεων LCD της Samsung για το 2007 αυξήθηκαν κατά 123% και ξεπέρασαν τα 135 χιλιάδες τεμάχια, καταλαμβάνοντας μερίδιο αγοράς 27,4% από 21,5% το 2006. Παράλληλα, όσον αφορά στο μερίδιο αγοράς σε αξία η Samsung κατάφερε να φτάσει το 30,8%.

Η πορεία της Samsung Electronics στην ελληνική αγορά ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τη διάθεση πρωτοποριακών τηλεοράσεων που συνδυάζουν την ύψιστη ποιότητα εικόνας, τον κομψό σχεδιασμό και τις πιο σύγχρονες ανέσεις για τον καταναλωτή. Με συνεχή επένδυση στην έρευνα και τεχνολογία, η Samsung φρόντισε να διαθέσει στην αγορά τα πιο προηγμένα ψηφιακά προϊόντα που κέρδισαν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και πλέον έχουν μπει στα περισσότερα σπίτια.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.