SATURN, Ανοίγει δεύτερο κατάστημα στο Γέρακα

, SATURN, Ανοίγει δεύτερο κατάστημα στο ΓέρακαΗ αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών Saturn, προβαίνει στο άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος, δυο μήνες περίπου μετά την επίσημη είσοδο της στην ελληνική αγορά. Το νέο κατάστημα θα υποδεχτεί το καταναλωτικό κοινό την Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου, στις 8:00 το πρωί, στο Γέρακα, Λεωφ. Μαραθώνος 149. Ο επισκέπτης μπορεί να περιμένει, όπως εξάλλου συνέβη και στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας, μοναδικές προσφορές σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές της Saturn, το νέο κατάστημα στεγάζεται σ’ ένα μοντέρνο χώρο, συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ., απασχολεί 120 άτομα και θέτει στη διάθεση των καταναλωτών της ευρύτερης περιοχής μια πλούσια συλλογή επώνυμων προϊόντων, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, τα στοιχεία αυτά συντελούν στη δημιουργία, όχι απλά ενός επιπλέον καταστήματος ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, αλλά μιας νέας πρότασης αγοράς για τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής. Το κατάστημα του Γέρακα προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα τεχνολογικής αιχμής, επιτρέποντας στους πλέον απαιτητικούς καταναλωτές να βρουν ένα χώρο στον οποίο θα πραγματοποιούν τις αγορές τους, αλλά και θα ενημερώνονται παράλληλα για τις τεχνολογικές εξελίξεις. Τα παραπάνω στοιχεία συνθέτουν για τους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία αγοράς.

Επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του νέου καταστήματος αποτελούν οι καινοτόμες πρακτικές, τις οποίες ο καταναλωτής συναντά αποκλειστικά σε καταστήματα Saturn. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της εταιρίας, το νέο κατάστημα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εσωτερική διαρρύθμιση του, με την τμηματική έκθεση των προϊόντων, ανάλογα με την προμηθεύτρια εταιρία, καθώς επίσης και την εφαρμογή της πρακτικής των «shops-in-shop». Στα παραπάνω, προστίθενται και υπηρεσίες όπως εγγύηση χαμηλής τιμής, κατ’ οίκον παράδοση, εγκατάσταση, και επίδειξη λειτουργιών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και τεχνική υποστήριξη για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.

Σημειώνεται πως με την είσοδο της στην Ελληνική αγορά, η Saturn δραστηριοποιείται πλέον σε 10 κράτη διατηρώντας περισσότερα από 200 σημεία πώλησης.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

παλι ιστοριες θα εχουμε..

Γιώργος

Παιδιά προσοχή στις “ευκαρείες” που δεν είναι ετοιμοπαράδοτες. Εγώ ακόμα περιμένω μια συσκευή που είχα παραγγείλει στα εγκαίνια του Saturn της Συγγρού.

Γιώργος

Ένα πλυντήριο πιάτο της LG (προσφορα σε μιση τιμή και βάλε)

Βαγγέλης Τζαβάρας

Το Σάββατο 25/04 το απόγευμα, κατά τις 7, πήγα με την σύντροφό μου στο κατάστημα του Γέρακα.

Αποφασίσαμε να αγοράσουμε 2 PC Compatible TVs, συγκεκριμένα 2 LG 2394.

Ενημέρωσα σχετικά έναν υπάλληλο που βρισκόταν εκεί ο οποίος μας έδωσε τις 2 τηλεοράσεις και όταν ρωτήσαμε περί πληρωμής μας είπε να πάμε σε οποιοδήποτε ταμείο στο ισόγειο.

Δεν είχα πάρει καροτσάκι, κι έτσι τις πήρα στα χέρια και πήγαμε σε ένα ταμείο.

Όταν δηλώσαμε στην ταμία ότι θα πληρώναμε με Diners, 12 δόσεις, η απάντηση που πήραμε ήταν ότι θα έπρεπε να ξαναπάμε πίσω στον πρώτο όροφο και όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ότι θα έπρεπε να ξανακουβαλήσουμε και τις 2 TVs.

Φυσικά, αφήσαμε τις ΤVs στο ταμείο και φύγαμε.

Δεν είσαστε οι φτηνότεροι, αλλά η εξυπηρέτηση πελατών και η οργάνωσή σας είναι… απερίγραπτη! 🙂

…Ούτε το Saturn gr domain name δεν έχουν κατοχυρώσει, πρωτοέστειλα e-mail πριν μιά βδομάδα σε εταιρεία θέρμανσης…

Ακόμα και η παρούσα “κλειστή” φόρμα επικοινωνίας βάζει σε σκέψεις.

Ποτέ ξανά!

Μαριρέν

Παιδιά μόλις γράφτηκα.Φίλε Γιώργο κ γω σε άλλη ιστοσελίδα του Saturn,δεν μπορούσα να γραφτώ.Το καλοκαίρι είχα πάει στο κατάστημα του Γέρακα για να μάθω για ατμοκαθαριστή.Εκτός οτι δεν είχαν ποικιλία κ δεν είχα κ σωστή ενημέρωση.Με αποτέλεσμα να πάω στο κατάστημα στην Λ.Συγγρού.Οκ εκεί βρήκα κάτι καλό!Κ από εξυπηρέτηση,στο τμήμα με τις μικροσυσκευές δεν έβρισκα υπάλληλο να ρωτήσω.Έχει μεγάλη ποικιλία αλλα χάνει κ σε πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Saturn

Saturn, Βάζει λουκέτο στα καταστήματα Σταθμού Λαρίσης και Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη

Ο Όμιλος Media – Saturn δεδομένης της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης προχωρά στη διακοπή της λειτουργίας των καταστημάτων Saturn Σταθμού Λαρίσης και Saturn Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη ενώ μετονομάζει σε Media Markt τα καταστήματα Saturn Λ. Συγγρού Καλλιθέας, Λ. Μαραθώνος Γέρακα καθώς επίσης και Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Smartphones Archos HTC Saturn

HTC Gratia και Archos Arnova 7 στα Saturn με 199 ευρώ και 119 ευρώ αντίστοιχα

Το HTC Gratia με Android 2.2, οθόνη capacitive 3.2 ίντσες 480×320 pixels, επεξεργαστή 600 MHz, μνήμη RAM 384MB και κάμερα 5 Megapixel διαθέτουν τα καταστήματα Saturn με τιμή 199 ευρώ. Το κινητό δεν γνωρίζω αν έχει ελληνικό μενού ή πληκτρολόγιο. Είναι μοντέλο Οκτώβριος 2010, το βρήκα στον κατάλογο των Saturn και θέλησα να το μοιραστώ […]

Μικρά νέα Saturn

Νέο κατάστημα Saturn στο Σταθμό Λαρίσης

Η Saturn, συνεχίζει τη δυναμική της επέκταση, εγκαινιάζοντας την Πέμπτη 18 Μαρτίου και ώρα 8 το πρωί, νέο κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, στη διεύθυνση Φιλαδέλφειας 8. Στο νέο κατάστημα Saturn, οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές […]

Μικρά νέα Saturn

Saturn, Εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη

Η Saturn, έπειτα από την επιτυχημένη πορεία της στην Αθήνα, εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 11 Μαρτίου και ώρα 8 το πρωί, προσφέροντας στους κατοίκους της Βορείου Ελλάδος τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις χαμηλές τιμές της σε πλήθος προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας. Υποστηρίζοντας ότι «Η Τσιγκουνιά είναι Μαγκιά», η Saturn καλεί τους […]