Sony MEX-BT3600U | Ράδιο/CD με USB και Bluetooth

, Sony MEX-BT3600U | Ράδιο/CD με USB και BluetoothΤο νέο CD tuner αυτοκινήτου MEX-BT3600U της Sony σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την προσωπική σας μουσική συλλογή ενώ οδηγείτε, συνδέοντας σε αυτό το USB player σας ή ασύρματα, από συσκευές WALKMAN ή κινητά τηλέφωνα εξοπλισμένα με τεχνολογία Bluetooth, απολαμβάνοντας από τα ηχεία του αυτοκινήτου σας στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας. Επιπρόσθετα, η κεντρική μονάδα σας βοηθά να πραγματοποιείτε κλήσεις hands-free, μέσω του κινητού σας τηλεφώνου Bluetooth, εύκολα και με ασφάλεια.

Ακόμα και αν δεν είστε κάτοχοι κάποιας συσκευής που υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση Bluetooth, το MEX-BT3600U σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την προσωπική σας μουσική συλλογή, ενώ βρίσκεστε σε κίνηση συνδέοντας συσκευές αναπαραγωγής μουσικής στην υποδοχή USB στην πρόσοψη της κεντρικής μονάδας. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα ήχου, μπορείτε να πραγματοποιείτε εξαιρετικά ταχείες αναζητήσεις στη μουσική σας βιβλιοθήκη MP3, με τη βοήθεια της οθόνης LCD.

Με νέο σύστημα Quick-BrowZer, το οποίο προσφέρει εύκολη περιήγηση στην μουσική σας βιβλιοθήκη με τη χρήση του πλήκτρου περιστροφής της κεντρικής μονάδας, μπορείτε να εντοπίζετε με απλό τρόπο τα αγαπημένα σας τραγούδια MP3.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, στην πρόσοψη της κεντρικής μονάδας θα βρείτε επίσης, μια είσοδο AUX, στην οποία μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής μουσικής μέσω της εξόδου ακουστικών της.

Το Sony MEX-BT3600U χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) για συνεχή μετάδοση (streaming) ψηφιακού στερεοφωνικού ήχου υψηλής ποιότητας μέσω συνδέσεων Bluetooth. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματα μουσική που βρίσκεται αποθηκευμένη σε οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει την τεχνολογία A2DP, από τα ηχεία του αυτοκινήτου σας, με εξαιρετική καθαρότητα. Η τεχνολογία A2DP υποστηρίζεται από μία συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα κινητών τηλεφώνων της Sony Ericsson, καθώς και από τη νέα σειρά WALKMAN Video/MP3 Players NWZ-A820 με στερεοφωνική σύνδεση Bluetooth. Η σύνδεση με συσκευές Bluetooth επιβεβαιώνεται μέσω ένδειξης στην οθόνη της κεντρικής μονάδας. Η τεχνολογία Bluetooth AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile) επιτρέπει τον έλεγχο λειτουργιών της συσκευής Bluetooth σας όπως η παράκαμψη τραγουδιών και η παύση, απευθείας από το στερεοφωνικό σύστημα του αυτοκινήτου σας.

Τον καθαρό ήχο κατά τη διάρκεια των κλήσεων εξασφαλίζει ένα υψηλής ποιότητας ευαίσθητο μικρόφωνο, εξοπλισμένο με λειτουργία ακύρωσης ήχου που βρίσκεται κρυμμένο πίσω από την πρόσοψη της κεντρικής μονάδας. Η φωνή του συνομιλητή σας ακούγεται με κρυστάλλινη καθαρότητα από τα ηχεία του αυτοκινήτου σας και έτσι δεν χρειάζεται πλέον να φοράτε ακουστικά Bluetooth, ενώ οδηγείτε. Η αναπαραγωγή της μουσικής σταματά αυτόματα όταν δέχεστε κάποια κλήση και συνεχίζει όταν η κλήση τελειώνει.

Σταθερό χαρακτηριστικό παραμένει η αναλλοίωτη ποιότητα αναπαραγωγής ήχου από CD ή από άλλες πηγές ήχου. Ο μηχανισμός CD, εξοπλισμένος με τεχνολογία DRIVE-S, συνδυάζει ψηφιοαναλογικό μετατροπέα ακριβείας 24-bit και ισχύ MOSFET 52Wx4 κανάλια με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα παραμόρφωσης. Το πρωτοποριακό codec DM+ (Digital Music+) της Sony επαναφέρει τις υψηλές συχνότητες που συχνά χάνονται κατά τη συμπίεση αρχείων που μεταφέρονται από CD. Παρέχονται τρείς ξεχωριστές προέξοδοι.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.