Οι νέες δεκαπενθήμερες κυκλοφορίες DVD από τη Sony Pictures Hellas

, Οι νέες δεκαπενθήμερες κυκλοφορίες DVD από τη Sony Pictures HellasΚυκλοφορούν σύντομα σε όλα τα ενημερωμένα βίντεο-κλαμπ Αθηνών και επαρχίας οι νέοι τίτλοι DVD της εταιρείας Sony Pictures Home Entertainment Hellas.

Απολαύστε τη πιο αστεία και πιο καλοκαιρινή κωμωδία της χρονιάς ‘O Mr. Bean Πάει Διακοπές’, με τον βασιλιά της γκάφας Ρόοουαν Άτκινσον σε ρεσιτάλ… καταστροφών! Ακολουθεί η εκρηκτική περιπέτεια ‘Συμβόλαιο Εκτέλεσης’ με πρωταγωνιστή τον απόλυτο σταρ της δράσης Γουέσλι Σνάιπς και την εκθαμβωτική βασίλισσα της Σπάρτης στην ταινία ‘300’ Λένα Χάντι. Μη χάσετε, επίσης, την ανατριχιαστική ταινία τρόμου ‘Εγκλωβισμένοι’ σε παραγωγή των Τζορτζ Κλούνεϊ και Στίβεν Σόντεμπεργκ, με την ανερχόμενη Έμιλι Μπλαντ!

Κυκλοφορεί επίσης το κλασικό αριστούργημα του Μάρτιν Σκορτσέζε ‘Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ’, σε νέα συλλεκτική έκδοση: η ταινία-σταθμός στην καριέρα του Σκορτσέζε με ρεσιτάλ ερμηνείας από τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τη νεαρή τότε Τζόντι Φόστερ – ταινία υποψήφια για 4 Όσκαρ, εκ των οποίων Καλύτερης Ταινίας. Κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα του Φεστιβάλ Καννών (1976).

Ο ΜR. BEAN ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
MR. BEAN’S HOLIDAY
Η ταινία: Κωμωδία. Ο κ. Μπιν στη νέα του… επικίνδυνη αποστολή! Σκοπός: μερικές μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Προορισμός: Ριβιέρα, Νότια Γαλλία. Ο κ. Μπιν πάει διακοπές και… τίποτε δεν είναι πια το ίδιο. Αδέξιοι χειρισμοί, ξεκαρδιστικές παρεξηγήσεις, γκάφες και τρελές φάσεις είναι λίγα μόνο από τα απρόοπτα που κάνουν τις διακοπές του… εφιάλτη για όλους! Ο Βασιλιάς της γκάφας… στα πιο ‘καλοκαιρινά’ του!
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 27/8

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
CONTRACTOR
Η ταινία: Περιπέτεια. Ο θανάσιμος πληρωμένος δολοφόνος Τζέιμς Ντάιαλ (Σνάιπς) έχει εγκαταλείψει τη δράση. Η γνώση πως ένας από τους πιο διαβόητους τρομοκράτες του έχει ξεφύγει, όμως, τον στοιχειώνει. Οι προηγούμενοι εργοδότες του έχουν μία ακαταμάχητη πρόταση: να «τελειώσει τη δουλειά» οριστικά και να ξορκίσει τις τύψεις του, μεταβαίνοντας στο Λονδίνο όπου κρατείται με αυστηρά μέτρα ασφάλειας ο τρομοκράτης. Αυτή η αποστολή ρουτίνας, όμως, γρήγορα θα μετατραπεί σε εφιάλτη, όταν ολόκληρη η βρετανική αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό εναντίον του, θεωρώντας τον ως υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο και δολοφόνο του ανακριτή Γουίνδσορ…
Εκρηκτική περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον απόλυτο σταρ της δράσης Γουέσλι Σνάιπς («Blade», «Εκρηκτική Απειλή», «Chaos»). Στο πλευρό του, η εκθαμβωτική βασίλισσα της Σπάρτης στην ταινία «300», Λένα Χέντι. Τι κάνει ο καλύτερος εκτελεστής του κόσμου όταν πέφτει θύμα της πιο καλοστημένης παγίδας;
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 27/8

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ
WIND CHILL
Η ταινία: Θρίλερ. Αποφασισμένη να φτάσει στο Ντέλγουερ για τα Χριστούγεννα, μία φοιτήτρια (Έμιλι Μπλαντ) μπαίνει στο αυτοκίνητο ενός συμφοιτητή της (‘Αστον Χολμς). Όταν ανακαλύπτει ότι ξέρει πολλά για αυτήν, εκείνος κόβει δρόμο μέσα από μία άγνωστη περιοχή. Κι ενώ ξεσπάει μία άγρια καταιγίδα, ένα μυστηριώδες αυτοκίνητο βγάζει τους ταξιδιώτες από τον δρόμο. Απομονωμένοι, συνειδητοποιούν ότι το κρύο είναι το τελευταίο πρόβλημά τους…
Οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Στίβεν Σόντεμπεργκ παρουσιάζουν μία ανατριχιαστική ταινία τρόμου για τους φρικιαστικούς θρύλους που στοιχειώνουν έναν επαρχιακό δρόμο 50 ολόκληρα χρόνια. Πρωταγωνιστούν η ανερχόμενη σταρ του Χόλιγουντ και υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Έμιλι Μπλαντ (‘Ο Διάβολος Φοράει Prada’) και ο Άστον Χολμς (‘Το Τέλος της Βίας’)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 27/8

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.