Sony World Photography Awards, Παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής συμμετοχών

Ανακοινώθηκε ότι ο παγκοσμίως γνωστός φωτογράφος αθλητικών γεγονότων Delly Carr θα προεδρεύσει στην κριτική επιτροπή της νέας κατηγορίας 2009 Sony Campaign Award του διαγωνισμού Sony World Photography Awards. Στο βραβείο περιλαμβάνονται και εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και η μοναδική ευκαιρία να είσαι επίσημος φωτογράφος της Sony. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών παρατάθηκε μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2009.

, Sony World Photography Awards, Παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής συμμετοχών

Έχετε τα προσόντα για να γίνεται ο επόμενος θρύλος του αθλητικού φωτορεπορτάζ μετά τον Heinz Kluetmeier; Η διοργάνωση Sony World Photography Awards – ένας διεθνής διαγωνισμός ο οποίος απευθύνεται, τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε ερασιτέχνες φωτογράφους – ψάχνει για ανερχόμενους ερασιτέχνες, οι οποίοι θα υποβάλλουν τη δουλειά τους στην κατηγορία 2009 Sony Campaign Award.

Με την καθιέρωση της κατηγορίας Campaign Award, η οποία συνδυάζει την παγκόσμια εμμονή με το ποδόσφαιρο και το πάθος για την φωτογραφία, η Sony προσπαθεί να ανακαλύψει φωτογραφίες οι οποίες υπερβαίνουν τα συνηθισμένα στιγμιότυπα μιας στιγμής δράσης και συλλαμβάνουν τον παλμό, την εορταστική τελετουργία, την συντροφικότητα και την πολιτιστική διάσταση του ποδοσφαίρου. Τα σπορ μας έχουν χαρίσει κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες και η Sony, ως χορηγός του Champions League της UEFA και του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2010 της FIFA, πιστεύει ότι στον πλανήτη δεν υπάρχει κάποιο θέαμα το οποίο μπορεί να συγκριθεί με την πλούσια, πολύχρωμη και φορτισμένη εμπειρία του ποδοσφαίρου.

Ο Delly Carr, ένας από τους καλύτερους και πλέον πολυβραβευμένους φωτογράφους αθλητικών γεγονότων στον πλανήτη, θα προεδρεύσει της κριτικής επιτροπής στην οποία συμμετέχουν ο Shigeki Ishizuka, πρόεδρος του Digital Imaging Group της Sony Corporation, ο Yoshiyuki Nogami, αντιπρόεδρος του τμήματος Digital Imaging της Sony Europe και ο James Kennedy, διευθυντής του κλάδου Brand Communications της Sony Europe.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ελεύθερη και ο νικητής θα κερδίσει:
– Δύο εισιτήρια VIP για την τελετή βράβευσης του Sony World Photography Awards στις 16 Απριλίου 2009 στις Κάννες, στην Γαλλία, (περιλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων και της διαμονής για δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο πολυτελείας στην περίφημη λεωφόρο Croisette).
– Ένα κιτ της φωτογραφικής μηχανής Sony Alpha 350 (K kit) με φακό 18-70 mm και Memory Stick χωρητικότητας 2 GB.
– Την ευκαιρία να είναι ένας από τους φωτογράφους που θα χρησιμοποιήσει η Sony για την επερχόμενη καμπάνια της του 2009, που θα αφορά την ψηφιακή φωτογραφία.
– Δύο εισιτήρια για έναν αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 στην Νότια Αφρική (περιλαμβανομένης και της διαμονής).

Οι 50 καλύτερες συμμετοχές, περιλαμβανομένης και του νικητή, θα εκτεθούν στην εκδήλωση Festival@The Sony World Photography Awards στις Κάννες, τον Απρίλιο του 2009.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε ερασιτέχνες φωτογράφους από όλο τον κόσμο και η ημερομηνία λήξης της υποβολής συμμετοχών παρατάθηκε μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2009. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 20 Μαρτίου 2009.

Ο διαγωνισμός Sony World Photography Awards είναι μια διεθνής διοργάνωση και ενθαρρύνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να υποβάλλουν τις φωτογραφίες τους σε έναν συναρπαστικό διαγωνισμό για ερασιτέχνες ο οποίος διοργανώνεται παράλληλα με αυτόν για τους επαγγελματίες φωτογράφους. Στους κριτές περιλαμβάνονται τρανταχτά ονόματα από την κόσμο της φωτογραφίας όπως ο Tom Stoddart και ο Elliott Erwitt.

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση του Sony World Photography Awards μπορείτε να βρείτε στο www.worldphotographyawards.org

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.