TDK USB stick με ματ μεταλλικό φινίρισμα

Τα flash USB Trans-It Edge συνδυάζουν την ασφάλεια των δεδομένων με κομψά χαρακτηριστικά, όπως το άνοιγμα και το κλείσιμο μέσω ολίσθησης, χωρίς καπάκι. Η λυχνία LED, η οποία είναι τοποθετημένη περιμετρικά γύρω από το flash USB, του δίνει μια ξεχωριστή όψη και αίσθηση. Η επιλογή συμπαγών υλικών για το περίβλημα και ανθεκτικών εξαρτημάτων για το Trans-It Edge έγινε για να τονισθεί το επίπεδο ποιότητας που περιμένουν οι πεπειραμένοι χρήστες.

, TDK USB stick με ματ μεταλλικό φινίρισμα

Η απλή τεχνολογία τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας του Trans-IT Edge σημαίνει ότι μπορείτε να μοιραστείτε ή να αποθηκεύσετε φωτογραφίες ή έγγραφα, χωρίς εγκατάσταση ειδικού λογισμικού για το flash USB. Η προστασία με κωδικό πρόσβασης και το λογισμικό δημιουργίας διαμερισμάτων στο flash USB εξασφαλίζουν την προστασία των δεδομένων σας από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες.

, TDK USB stick με ματ μεταλλικό φινίρισμα

Τα νέα USB Trans-IT είναι διαθέσιμα σε χωρητικότητες από 4GB έως 32GB.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sometimes

Είναι πράγματι πολύ κομψό. Ξέρετε εάν κυκλοφορεί στην Ελλάδα;

sometimes

Θα το ψάξω αργότερα και εάν το βρω κάπου, θα ενημερώσω. Ευχαριστώ, πάντως, για την άμεση απάντηση.

sometimes

Update: Δεν το βρήκα σε κανένα ελληνικό e-shop. Μάλλον θα πρέπει να περιμένω λίγο.

Giorgos

ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;