Το stand του Techblog στο Athens Digital Week

, Το stand του Techblog στο Athens Digital WeekΠριν λίγο επέστρεψα από την Τεχνόπολις στο Γκάζι όπου αύριο ανοίγει της πύλες του το μεγαλύτερο φεστιβάλ νέων τεχνολογιών Athens Digital Week. Από εχθές το βράδυ είχα φορτώσει στο αυτοκίνητο τους μουσαμάδες (πανό) και τα flyers που θα μοιράζουμε. Το stand μας θα βρίσκεται στο κτήριο του “Gaming” το οποίο θα είναι ανοιχτό καθημερινά 11:00 με 00:00. Το βραδάκι θα ξαναπεράσω για να κοιτάξω τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Τα flyers που θα μοιράσουμε τόσο στο Athens Digital Week όσο και στη επερχόμενη έκθεση dte – digital technology expo, τα έχει επιμεληθεί ο Σταύρος Κούτελος της PWG με τον οποίο έχω συνεργαστεί ξανά για τα περσινά flyers και τις διαφημιστικές καταχωρήσεις στα περιοδικά ενώ είναι και ο δημιουργός του logo του Game 2.0.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άσπα για την υποστήριξη και την θετική της ενέργεια.

Οι δύο όψεις των διαφημιστικών flyers
, Το stand του Techblog στο Athens Digital Week

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gorgonitsa

chief, αυτό το σκίτσο από πίσω από το πανό είναι άποψη??

Saxtus

Άχου, ωραίο είναι, άστο καλέ!

gorgonitsa

@cvlachakis: να το σβήσετε σας παρακαλώ γιατί θα με επισκιάζει τόσο ωραίο που είναι! επίσης ελπίζω κάπου εκεί να κρύβεται και μια καρέκλα για μένα!

gorgonitsa

chief ,διευκρίνισε σε παρακαλώ τι εννοείς, γιατί αυτό μπορεί κάποιος να το πάρει και αρνητικά πχ για το ύψος μου!!!!!!!!!!

Saxtus

@cVlachakis: Χλωμό το κόβω. Όμως θα διοχετεύσω την θετική μου ενέργεια ώστε να πάνε όλα καλά!

Τάσος Βελιάδης

Πολύ ωραίο το καινούριο πανό και τα flyers:) C u theree!!

Gogo

Που θα χωρέσουμε τόσες γυναίκες? :ΡΡΡΡ

gorgonitsa

εμείς θα χωρέσουμε , το πλήθος δε ξέρω …χαχαχα!

Kostask11

μπράβο βρε!τέλειο φαίνεται.μακάρι να μπορούσα να είμαι εκει.
πολύ καλό…και δε για να δω τα κορίτσια του team να χωρεύουν;P

gorgonitsa

@kostask11:καλέ σου είπε κανείς ότι θα χορευούμε????απαπα!

Kostask11

@gorgonitsa: γιατί όχι…χιχι είναι ένας τρόπος να αυξήσεται τον ενδοιαφέρον της έκθεσης…
χιχι
i bet you can dance pretty well;)

Καλλιτέχνης

Αυτό είναι το σταντ; Μεγάλη παραγωγή έκανες…

Τεσπα, να μην είμαι κακός, καλή έκθεση!

gorgonitsa

chief οι φωτό που είναι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games ADW

Το Techblog Χορηγός Επικοινωνίας στο Athens Digital Week 2010

Με στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς στους τομείς των νέων τεχνολογίων, της καινοτομίας, της ψυχαγωγίας, της δημιουργικότητας και του νέου ψηφιακού πολιτισμού, το Athens Digital Week θα διεξαχθεί, για τρίτη συνεχή χρονιά, από την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου ως την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, στην Τεχνόπολις στο Γκάζι. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

Reviews ADW Gadgets TechblogTV

Robotics στο Athens Digital Week 2009

Οι Κουρήτες από το Πολυτεχνείο Κρήτης έχουν κάνει απόβαση στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και στο φεστιβάλ τεχνολογίας Athens Digital Week. Κατάμεστη η αίθουσα με τα Robotics κάθε φορά που ξεκινάει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα σε δίποδα ρομπότ Nao. Προγραμματισμένα να κυνηγούν την πορτοκαλί μπάλα, τα ρομπότ χωρίζονται σε δύο ομάδες των τριών, στους κόκκινους και […]

Μικρά νέα ADW Internet

Athens Digital Week 2009, Φεστιβάλ τεχνολογίας

Μια πλούσια διαδραστική εμπειρία ζουν οι επισκέπτες του Athens Digital Week που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη στο Γκάζι ως την Κυριακή 18 Οκτωβρίου. Έπειτα από την επιτυχία της περυσινής διοργάνωσης, που προσέλκυσε γύρω στους 35.000 επισκέπτες, το ανοιχτό φεστιβάλ τεχνολογίας που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων περιλαμβάνει φέτος εννέα θεματικές ενότητες σε έκταση […]

Μικρά νέα ADW

Public Digital Film Festival, Αγωνία για τους νικητές

Περισσότερες από 200 ομάδες νέων, επίδοξων σκηνοθετών συμμετείχαν στο πρώτο φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών μικρού μήκους, Public Digital Film Festival που διοργάνωσε το Public. Οι υποψήφιοι του διαγωνισμού εξάντλησαν τη δημιουργικότητά τους οργάνωσαν την παραγωγή, έγραψαν σενάρια, επιμελήθηκαν σκηνικά και ρούχα και έφτιαξαν τις πρώτες τους ψηφιακές ταινίες χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές φωτογραφικές και κάμερες.