Vodafone και hellas online, Ολοκληρωμένες λύσεις κινητής, σταθερής και ίντερνετ

Από σήμερα, δύο κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, η Vodafone και η hellas online, εγκαινιάζουν στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας, την εμπορική διάθεση των συνδυαστικών πακέτων κινητής, σταθερής και double play για οικιακούς συνδρομητές. Νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές και των δύο εταιριών έχουν τώρα τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια πληθώρα προγραμμάτων.

Συνδυάζοντας προγράμματα συμβολαίου κινητής από τη Vodafone με υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας ή double play (σταθερή και adsl Internet) από την hellas online, οι συνδρομητές θα επωφελούνται συνολικής έκπτωσης στους λογαριασμούς τους, η οποία φτάνει έως και 20 ευρώ το μήνα, για πάντα!

Ο παρακάτω πίνακας περιγράφει τη συνολική έκπτωση που προκύπτει βάσει των διαφορετικών συνδυασμών προγραμμάτων συμβολαίου Vodafone και υπηρεσιών σταθερής ή double play hellas online:

, Vodafone και hellas online, Ολοκληρωμένες λύσεις κινητής, σταθερής και ίντερνετ

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας Vodafone και hellas online, οι συνδρομητές κερδίζουν 2 μηνιαία πάγια δώρο στην υπηρεσία hellas online, εφόσον πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μία νέα σύνδεση συνδυαστικής προσφοράς που περιλαμβάνει νέα σύνδεση κινητού Vodafone ή νέα σύνδεση σταθερού ή double play hellas online μέχρι τις 31/12/2009.

Επιπλέον, για το ίδιο χρονικό διάστημα η Vodafone δίνει 2 μηνιαία πάγια δώρο για κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας από 25 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο, ο συνδρομητής μπορεί να κερδίσει συνολικά μέχρι και 4 μηνιαία πάγια.

Τα νέα συνδυαστικά πακέτα Vodafone και hellas online είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Vodafone, καθώς και με ένα τηλεφώνημα στο 13844 και σε όλους τους εμπορικούς αντιπροσώπους των δύο εταιριών, ώστε από σήμερα όλοι να μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα πιο ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις επικοινωνίας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.