WaveMotion | Αναλαμβάνει τα Harman/Kardon και JBL Multimedia

, WaveMotion | Αναλαμβάνει τα Harman/Kardon και JBL MultimediaΗ WaveMotion ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την AMACOM BV και αναλαμβάνει την επίσημη διανομή των προϊόντων του ομίλου Harman/Kardon Consumer. Η Harman/Kardon είναι μια ιδιαίτερα αξιόλογη εταιρεία κατασκευής προϊόντων ήχου και εικόνας με πολλά χρόνια πείρας. Συγκεκριμένα η WaveMotion θα διαθέτει στην Ελλάδα τα brands: harman/kardon Home, harman/kardon Μultimedia, harman/kardon Car, JBL Home, JBL Multimedia, JBL Car, JBL Marine, Infinity Home, Infinity Car και Infinity Marine. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη WaveMotion και αναμένουμε σύντομα συσκευές για δοκιμή!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2023 JBL

Η JBL ανακοινώνει τη νέα της σειρά ηχείων Authentics [IFA 2023]

Η JBL παρουσίασε στην IFA 2023 μια νέα σειρά ηχείων, την JBL Authentics, στην οποία έχει ακολουθηθεί διαφορετική προσέγγιση στην αισθητική.

Gear JBL

Νέα TWS από τη JBL με ενεργή μείωση θορύβου και τιμή από 149 ευρώ

Η JBL ανακοίνωσε δύο νέες προσθήκες στη γκάμα προϊόντων της, με τις νέες προτάσεις να ακούνε στα ονόματα Reflect MINI TWS και Live FREE NC+.

Reviews Hands-on JBL

JBL Tune 120TWS ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε τα ασύρματα ακουστικά JBL Tune 120TWS για μουσική και τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς καλώδια και χωρίς ενοχλήσεις.

Gear JBL

JBL Flip 5: Νέο πλήρως αδιάβροχο ηχείo Bluetooth

Το JBL Flip 5 είναι το νεότερο μέλος της δημοφιλούς γκάμας ηχείων Bluetooth που ανεβάζει την φορητή εμπειρία ακρόασης στο επόμενο επίπεδο.