Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί, Νέα εταιρική καμπάνια WIND – Tellas

«Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί» είναι το μήνυμα που συνοψίζει τη νέα φιλοσοφία και τοποθέτηση της WIND στην εγχώρια τηλεπικοινωνιακή αγορά, μετά και την πλήρη ενσωμάτωση των υποδομών, λειτουργιών και υπηρεσιών της Tellas στην εταιρεία. Ως ολοκληρωμένος τηλεπικοινωνιακός φορέας, η WIND προσφέρει στους καταναλωτές ό,τι ακριβώς χρειάζονται για να επικοινωνούν όπως και όποτε το επιθυμούν. Οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να ενεργοποιήσουν ξεχωριστά ή να συνδυάσουν υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικού Internet, απευθυνόμενοι σε ένα από τα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα.

, Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί, Νέα εταιρική καμπάνια WIND – Tellas

Η εξέλιξη αυτή της WIND, παρουσιάζεται στους καταναλωτές με νέα εταιρική καμπάνια και το νέο μήνυμα “Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί”. Η νέα εταιρική καμπάνια θα παρουσιαστεί σε όλα τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά καθώς και σε outdoor και κινηματογράφους. Κύριος άξονας το τηλεοπτικό σποτ που γυρίστηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο κέντρο της Αθήνας, αυτό το Καλοκαίρι και μετατράπηκε σε ένα αξέχαστο event για όσους βρέθηκαν εκεί.

Ο ρόλος της παραγωγής ήταν σύνθετος, καθώς οι εκατοντάδες συμμετέχοντες κλήθηκαν να λάβουν μέρος σε ένα παιχνίδι μεταξύ αγνώστων, διαφορετικών ηλικιών και ενδιαφερόντων, με κύριο στόχο την ένωση πολύχρωμων μισών σχημάτων. Χαρά, γέλιο και αυθορμητισμός, οι κυρίαρχες αντιδράσεις του κόσμου που ήρθε πιο κοντά με τον καθημερινό, διπλανό, άγνωστο μέσω ενός «ξεχωριστού» τρόπου.

Ο συμβολισμός του παιχνιδιού αυτού αποκαλύπτει και την ουσία του μηνύματος «Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί»: η πραγματική αξία της επικοινωνίας βρίσκεται στην στη δυνατότητα που έχει ο καθένα μας να λειτουργήσει αυθόρμητα και να εκφραστεί αληθινά, με άλλα λόγια να βρει τον τρόπο δημιουργίας αληθινής επικοινωνίας.

, Δημιουργούμε Επικοινωνία Μαζί, Νέα εταιρική καμπάνια WIND – Tellas

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tavlas C.

Δεν λέμε -διέκοψέ την- αλλά ”διάκοψέ την”(από το σχετικό διαφημιστικό σας video).Ας μάθουμε λίγα ελληνικά.Αυτά μας διαφοροποιούν από τους άλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.