Κερδίστε μια LCD LG LH5000 42 ιντσών, Ελληνικό word of mouth από την LG Hellas

Από τον Ιανουάριο του 2007 που ξεκίνησα το Techblog.gr κάποια πράγματα έχουν αλλάξει στο ελληνικό ίντερνετ. Αρκετές εταιρείες έχουν αρχίσει να βλέπουν πιο ζεστά τα ελληνικά blog και να κατανοούν ότι μέσω αυτών μπορούν να περάσουν το μήνυμά τους ίσως και καλύτερα από ότι με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης – τηλεόραση, περιοδικά. Περιπτώσεις όπου ενημερώθηκαν πρώτα οι bloggers και μετά οι δημοσιογράφοι για προϊόντα και υπηρεσίες μας κάνουν όλους να πιστεύουμε ότι κάτι αλλάζει.

update 13/05/2009: Δείτε το 1ο βίντεο της LG 42LH5000.
update 18/05/2009: Δείτε το 2ο βίντεο της LG 42LH5000.
update 30/05/2009: Δείτε το 3ο βίντεο της LG 42LH5000.
update 11/06/2009: Δείτε το 4ο βίντεο της LG 42LH5000.
update 15/06/2009: Δείτε το 5ο βίντεο της LG 42LH5000.
update 25/06/2009: Δείτε Live την κλήρωση!

, Κερδίστε μια LCD LG LH5000 42 ιντσών, Ελληνικό word of mouth από την LG Hellas

Παραδείγματα η παρουσίαση της hol για το hol TV και τις Microsoft Hellas για το ελληνικό MSN όπου η ανακοίνωση για την ιντερνετική τηλεόραση και τα ελληνικό περιεχόμενο αντίστοιχα, έφτασε πρώτα στα αυτιά των Ελλήνων bloggers και κατόπιν κυκλοφόρησαν τα Δελτία Τύπου στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Ως Τεχνικός Συντάκτης από το 1999 έχω το πλεονέκτημα να απολαμβάνω και τις δυο ιδιότητες, του δημοσιογράφου και του blogger. Η πορεία μου ξεκίνησε με την πρόσληψή μου στο περιοδικό Ήχος-Εικόνα το αρχαιότερο περιοδικό τεχνολογίας στην Ελλάδα που σήμερα μετράει 36 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας στα περίπτερα έχοντας φτάσει στον αριθμό τεύχους 434! Εκεί υπό την καθοδήγηση του αρχισυντάκτη Φώτη Φωτιάδη αλλά και του μέντορα στις τεχνολογίες τηλεόρασης Παύλου Λιόση, έθεσα τις βάσεις για την πορεία μου έως και σήμερα.

Γιατί όμως κάνω αυτήν την εισαγωγή, για να σας ανακοινώσω ότι από σήμερα και για ένα μήνα, θα έχω στα χέρια μου μια τηλεόραση LCD 42 ιντσών Full HD και θα σας μεταφέρω τις εμπειρίες μου από την επαφή μαζί της. Η LG Hellas αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων ευρωπαϊκών χωρών όπως η Ολλανδία και η Γερμανία και θα παραδώσει 5 τηλεοράσεις LH5000 σε τρία ελληνικά blog και δυο portal με σκοπό να μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα τις Υψηλής Ευκρίνειας στους Έλληνες χρήστες του ίντερνετ. Η ενέργεια ονομάζεται Bloggers Project και συμμετέχουμε οι Techblog, pestaola, away, msfree.gr, sport.gr.

Η επιλογή του Techblog σύμφωνα με την LG Hellas, έγινε γιατί μπορούμε και μεταφέρουμε με απλό και κατανοητό τρόπο το πως οι νέες τεχνολογίες μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. Αυτό είναι πραγματικότητα, όπως πραγματικότητα είναι ότι δεν θα αρκεστούμε στο να γράψουμε τι ωραία που είναι η τηλεόραση και τι καλά που τα κάνει όλα. Θα την ξεψαχνίσουμε καταγράφοντας τι κάνει καλά και τι όχι. Αν αξίζει να τοποθετηθεί στο σαλόνι μας ή αν πρέπει να φύγει σούμπιτη για το εξοχικό!

Η κρίση μας θα είναι σίγουρα υποκειμενική, μιας και δεν θα έχω στη διάθεσή μου τα μετρητικά συστήματα της Philips που χρησιμοποιούσαμε στο περιοδικό Ήχος-Εικόνα. Θα προσπαθήσω όμως να σας μεταφέρω όσο το δυνατόν καλύτερα τις εμπειρίες από την επαφή μου με την LG LH5000, ενώ στο τέλος αυτής της διαδρομής ένας τυχερός από εσάς θα την κερδίσει.

Ναι, το Techblog αποφάσισε να μην κρατήσει την τηλεόραση αλλά να την κληρώσει σε ένα τυχερό όσο και παρατηρητικό επισκέπτη μας. Το κάθε blog και portal έχει το ελεύθερο από την LG Hellas να διαχειριστεί την παρουσίαση της τηλεόρασης όπως θέλει. Το concept του Techblog θα βασιστεί στα βίντεο του TechblogTV. Μέσα στη διάρκεια ενός μήνα θα ανεβάζω βίντεο με το πως χρησιμοποιώ την LG LH5000 και θα μεταφέρω τις εμπειρίες μου. Μέσα σε κάθε βίντεο θα υπάρξει μια λέξη κλειδί η οποία στο τέλος του διαγωνισμού θα δημιουργήσει μια πρόταση που πρέπει να μας στείλετε για να λάβετε μέρος στην κλήρωση και να κάνετε δική σας την τηλεόραση. Για να μην χάσετε ούτε ένα επεισόδιο από τα βίντεο του TechblogTV για την LG LH5000, δημιουργήσαμε ένα special RSS feed.

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στην LG Hellas για αυτή την πρωτοβουλία.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Karakatsanis - xblog.gr

Καλή πρωτοβουλία, αναμένουμε τα βίντεο με την εμπειρία σου.

fOTIS

Μπα ψηλός βαθμός δυσκολίας για μια τελική κλήρωση, ανάμεσα σε πεντακόσιους νικητές.
Θέλω την ζωή μου πιό απλή.

Καλή τύχη στους συμμετέχοντες

nickop

Πολύ καλό μπράβο και στην εταιρία για τη προσφορά αλλά και σε εσένα….

aival

Μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα στην αγορά της νέας Samsung σειρά 7000 LED ώς την καλύτερη FULL HD LED TV και την πιο λεπτή στον κόσμο αυτή την στιγμή. Παρότι θηριώδης (55″) δεν συγκρίνεται ούτε με την SONY ούτε με την LG μετά απο εξαντλητικά τέστ σε δυνατότητες και εικόνα και συνδέσεις και και και.. (ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ). η LG αν θέλει να δεί φώς δεν ωφελεί να “δωροδοκεί” έμεσα τους bloggers (και καλά εσένα είσαι σχετικός με τεχνολογία αλλα τους άλλους??) φτάνει να κάνει καλύτερο marketing στα καταστήματα διανομείς της που κάνουν άθλο την έρευνα και την αγορά μιάς τηλεόρασής της. ambush marketing αυτου του έιδους κάνεις όταν 1> εισαι σίγουρος οτι έχεις την καλύτερη εκδοχή στην κατηγορία σου και δεν σε απασχολεί να σε σχολιάσουν αρνητικά για την “δωροδοκία” 2>είσαι σίγουρος οτι το αποτέλεσμα θα δημιουργήσει πωλήσεις άρα έχεις μετρήσει τα δημογραφικά του κοινού σου και τους opinion leaders των μέσων σου 3>έχεις εξασφαλίσει τα κανάλια διανομής!!!! (οτι δουλεύουν σωστά και ειναι εξίσου ενημερωμένοι 4> έχει πραγματικά προετοιμαστεί για το word of mouth & reputation του κόσμου που θα “εμπλακεί”! Εγώ ώς πονηρός marketing λοιπόν προκαλώ όλους τους παραπάνω bloggers να συγκρίνουμε τα video μας ή τα test αυτοί… Συνέχεια »

Guinea Pig

@aival
Diafwnw me ti logiki sou, oxi sto vathmo tis sigkrisis pou kaneis, alla sto an mia tetoia kinisi einai dwrodokia…
Proswpika protimo mia etairia na ginetai exposed me tetoio tropo kai na pernei to risko na akoustoun kai asxima pragmata gia autin, para na me tigarei me diafimiseis mpas kai me peisei. Outws i allws prin parw otidhpote kamw ereuna agoras kuriws apo to internet kai oxi apo ta katastimata pou mou poulan oti tous sumferei.
To lew ksana kai to ennow, makari na ginei kanonas na ektithentai etsi oles oi etairies kai an ginei tote kai auto “klise” tote to ksanavlepoume….

dimsar

Πολύ έξυπνο ,,, Καλή τύχη σε όλους

gkal

Ελπίζω να “μη” δεις τα προβλήματα που έχει και η Scarlet, σειρές: 6000, 6100, 7000, τα οποία και ανάγκασαν την LG να τα αποσείρει από την αγορά έπειτα από λίγους μόνο μήνες…

P3XT3L

Καλή τύχη σε όλους!!!

Natasha

Μέσα και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλή επιτυχία σε όλους!

MASLATZIDIS

POLI ORAI TO DOPO PERIMENO APANTISI

Thanos

kali epituxia se olous…..makari na kerdisw..:PP

Παύλος

i am in.. good luck..

ΓΙΩΡΓΟΣ

pollu kalo doro!!!!!
kalh epitixia se olous

Πανος

Και εγω θέλω !!!
Αντε καλη επιτυχια και καλες παρουσιασεις

Estarian

Ωραιότατη κίνηση! Μέσα και εγώ!! 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.