6ο Startup Weekend Athens: 7-9 Μαρτίου 2014

Το 6ο Startup Weekend Athens θα πραγματοποιηθεί φέτος από την Παρασκευή έως και την Κυριακή 7-9 Μαρτίου 2014, στο χώρο του The Cube. Το Startup Weekend αποτελεί ένα τριήμερο εργαστήριο, που στόχο έχει να φέρει κοντά ανθρώπους με διαφορετικές δεξιότητες προκειμένου μέσα σε 54 ώρες να συνεργαστούν και να μετατρέψουν μια ιδέα σε επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι συμμετέχοντες καλούνται να αναπτύξουν ολοκληρωμένα επιχειρηματικά σχέδια, έχοντας την καθοδήγηση επαγγελματιών με διαφορετική εξειδίκευση. Στο τέλος του τριημέρου, οι επιχειρηματικές προτάσεις παρουσιάζονται και αξιολογούνται με κριτήρια την καινοτομία και τη δυνατότητα εμπορικής εφαρμογής της ιδέας.

6ο Startup Weekend Athens, 6ο Startup Weekend Athens: 7-9 Μαρτίου 2014

Το Startup Weekend είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2007 και αποτελεί μέρος διεθνούς πρωτοβουλίας με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, μέσα από την έμπρακτη εξάσκηση και δικτύωση ανθρώπων με διαφορετικές εμπειρίες. Μέχρι σήμερα έχουν διοργανωθεί 1000 Startup Weekends σε περισσότερες από 170 χώρες ανά τον κόσμο και μέσα από αυτά έχουν αναδειχθεί επιτυχημένα startups.
Στην Ελλάδα, από το 2008, το Startup Weekend αποτελεί μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών που υποστηρίζονται από το Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft για την ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Τη φετινή εκδήλωση διοργανώνει το Τhe Cube με την υποστήριξη του Κέντρου Καινοτομίας της Microsoft.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή στο athens.startupweekend.org. Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Ειναι και για τις ιδεες που εχουν περασει στην υλοποιηση?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.