Adobe Photoshop Elements 8 και Premiere Elements 8 Bundle

Η Adobe Systems Incorporated παρουσιάζει το νέο Adobe Photoshop Elements 8 και Adobe Premiere Elements 8 for Windows, τις πολυαναμενόμενες εκδόσεις του λογισμικού επεξεργασίας εικόνας και video. Η έκδοση αυτή συνδυάζει δύο προγράμματα εικόνας και video πολύ δυναμικά και ταυτόχρονα εύκολα στη χρήση. Οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στο Photoshop Elements 8 για να δημιουργούν εξαιρετικές φωτογραφίες ή Premiere Elements 8 για να δημιουργούν μοναδικές ταινίες με τα νέα, αυτοματοποιημένα χαρακτηριστικά.

, Adobe Photoshop Elements 8 και Premiere Elements 8 Bundle

Κοινή πλατφόρμα για δύο δυναμικές λύσεις επεξεργασίας φωτογραφίας και Video
Με τη νέα έκδοση, η Adobe προσφέρει μια ενισχυμένη λύση για τη διαχείριση των ψηφιακών αρχείων σε μια ενιαία πλατφόρμα απλοποιώντας τις χρονοβόρες διαδικασίες, όπως η αναζήτηση και το tagging. Το νέο Auto-Analyzer αναλύει και εντοπίζει αυτόματα τις φωτογραφίες και τα videos υψηλότερης ποιότητας, ενώ το People Recognition αναγνωρίζει με έξυπνο τρόπο τους ανθρώπους στις φωτογραφίες. Με τη δυνατότητα Preview σε πλήρη οθόνη, οι χρήστες μπορούν να κάνουν προβολή slideshow απευθείας από το Organizer για γρήγορη επεξεργασία και tag σε video footage, ενώ γίνεται η προβολή. Επιπρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να συγχρονίζουν όλα τα media που χρησιμοποιούν σε πολλούς υπολογιστές αυτόματα.

Εξυπνη τεχνολογία αυξάνει τη ψυχαγωγία της φωτογραφικής δημιουργίας
Το Adobe Photoshop Elements 8 δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε εξελιγμένη τεχνολογία που είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση. Με το Adobe Photomerge Exposure συνδυάζονται εύκολα διαφορετικές λήψεις από την ίδια σκηνή, με ή χωρίς flash, ώστε μαζί να δημιουργούν εικόνες που αποτυπώνουν κάθε λεπτομέρεια. Το νέο Recompose παρέχει στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο να αλλάζουν τις διαστάσεις στις φωτογραφίες τους αυτόματα χωρίς να αλλοιώνουν τα σημαντικά μέρη τους. Επιπλέον, το Quick Fix previews επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν το καλύτερο χρώμα, αντίθεση και ρυθμίσεις φωτός μέσα από μια σειρά previews.

Αυτοματισμός στη δημιουργία Video Clips and μεγαλύτερος δημιουργικός έλεγχος
Το Adobe Premiere Elements 8 προσφέρει μια σειρά από αυτόματες επιλογές που καθιστούν πολύ εύκολη τη μετατροπή video clips σε ταινίες επαγγελματικού επιπέδου. Οι χρήστες αφήνουν τη δύσκολη δουλειά στο Smart options, που διορθώνει αμέσως προβλήματα στην κίνηση, το χρώμα ή το φωτισμό, αναγνωρίζει και διαγράφει όλο το ανεπιθύμητο υλικό και εξισορροπεί εύκολα όλα τα στοιχεία του ήχου. Διαθέτει επίσης νέες μοναδικές δυνατότητες motion-tracking επιτρέποντας στους καταναλωτές να προσθέτουν γραφικά, κείμενο και εφέ στις σκηνές με μεγάλη ευκολία.

Το Plus επεκτείνει τις δυνατότητες του λογισμικού
Για ακόμα περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες, οι χρήστες Windows έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν το Plus. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει επιπλέον οφέλη, όπως 20GB χωρητικότητα για online backup και πρόσβαση στα αρχεία για άλλους (μέχρι 15,000 φωτογραφίες και τέσσερις ώρες video με ποιότητα DVD), τακτικές ενημερώσεις, tips και tricks, δείγματα δημιουργικού υλικού και διαδραστικά online templates που στέλνονται απευθείας στο λειτουργικό του desktop.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Internet Metaverse Software

Metaverse: Ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την αγορά εικονικής γης

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε εικονική γη τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς άνθρωποι και εταιρείες αγωνίζονται για να αποκτήσουν έδαφος στο Metaverse.