Android 4.4.2, Διαθέσιμα για download τα “factory images” για συσκευές Nexus

Όσοι από εσάς έχετε κάποια συσκευή Nexus και δεν μπορείτε να κάνετε… υπομονή για να λάβετε την αναβάθμιση Android 4.4.2 OTA (Over-The-Air), μπορείτε να κατεβάσετε την αναβάθμιση σε “image” από την επίσημη ιστοσελίδα της Google. Διαθέσιμα είναι όλα τα εργοστασιακά “images” για τις συσκευές Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7, Nexus 7 2013 και Nexus 10.

Η αναβάθμιση διορθώνει διάφορα bugs ενώ βελτιώνει σημαντικά την απόδοση της κάμερας στο Nexus 5. Αν θέλετε να προχωρήσετε στην “χειροκίνητη” διαδικασία της αναβάθμισης, μην παραλείψετε να διαβάσετε τις σχετικές οδηγίες εδώ. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη είναι δική σας.

Android 4.4.2 Nexus, Android 4.4.2, Διαθέσιμα για download τα “factory images” για συσκευές Nexus

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Άντε και την άλλη εβδομάδα θα δώσουν την 4.4.3

Panos7GR

@Sotiris: Όταν δεν παίρνετε updates κλαψουριζετε κάτω από τα άρθρα και τώρα που παίρνετε γκρινιαζετε; Δεν μπορώ να σας πιάσω από πουθενά….!

Sotiris

Πάνος 1ον ο λόγος που έγραψα αυτο το σαρκαστικό σχόλιο ειναι επειδή κυκλοφορίσαν τόσο γρήγορα τις ενημέρωσης του 4.4 2ον ακόμα δεν εχουμε πάρει update γιατι φρόντισε η γλυκιά μας η Samsung να μας αφήσει στην 4.1 και 3ον δεν έχω πια android συσκευή την έδωσα και ηρέμησα!! Οποτε σταματά να γράφεις κουταμαρες

john

Πριν λιγο πηρα 4.4.2 σε nexus 7 2012. OTA.

Panos7GR

Κουταμαρες γιατι σχολίασα το τι γίνεται κάτω από τέτοια αρθρα;
Κανονικά τα updates για θέματα ασφαλείας, bugs ή μικροβελτιωσεις πρέπει να γίνονται τόσο συχνά (βλέπε MIUI). Το πρόβλημα όμως βρίσκεται στις εταιρίες που χρησιμοποιούν Android που αν γίνει αυτό, δεν θα μπορούν να ακολουθήσουν. Έτσι θα δημιουργηθεί κάποιο χάσμα. Αλλά και πάλι αυτές οι μικροαναβαθμίσεις γίνονται περισσότερο για να βελτιώσουν τις Nexus συσκευές, παρά γενικότερα για το Android.

Τεσπα αφού δεν έχεις Android, χεστηκες αν γίνονται updates ή όχι (όπως κι εμένα για το τι γίνεται σε αλλά OS), όπως και επίσης αν η Samsung δεν δίνει updates δεν σημαίνει οτι φταίει το Android, αλλά οι προγραμματιστές της. Αν ήθελεςσυνεχώς updates (και καλά θα έκανες, γιατί τα λεφτά σου δεν τα βρήκες κάτω και γι αυτό δεν τα χαρίζεις) να έπαιρνες Nexus.

Υ.Γ.: Πρώτη γενιά Nexus 7, σήμερα το πρωί ήρθε η ειδοποίηση για update σε 4.4.2.

garet karditsa

έβαλα cyanogenmod 4.4.2 σε xperia T το κινητό σταμάτησε να βγάζει προβλήματα και είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ γρήγορο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.