Android 4.4 KitKat, Επιτέλους είσοδος με 1.1% στην αγορά Android

Στην μηνιαία αναφορά της Google σχετικά με την κατανομή σε ποσοστά των εκδόσεων του Android, επιτέλους βλέπουμε το Android 4.4 KitKat να κάνει την εμφάνιση του “στην πίτα” με ποσοστό 1.1%. Η είσοδος της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας δεν εμπόδισε τις άλλες τρεις ιδιαίτερα διαδεδομένες εκδόσεις “Jelly Bean” να παρουσιάσουν πάντως αύξηση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Αντίθετα οι Android 2.2 Froyo, Android 2.3 Gingerbread και Android 4.0 Ice Cream Sandwich συνέχισαν την πτωτική τους πορεία (οι δύο τελευταίες εκδόσεις παρουσίασαν μείωση 1.2% και 2.2% περίπου). Οι τρεις εκδόσεις του “Jelly Bean” (Android 4.1.x, Android 4.2.x και Android 4.3) συνεχίζουν όπως ήταν φυσιολογικό να κυριαρχούν.

Android 4.4 KitKat, Android 4.4 KitKat, Επιτέλους είσοδος με 1.1% στην αγορά Android

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sakis

Λυπάμαι αυτους που είχαν αγοράσει tablet με honeycomb

sosimple

Εγω λυπαμαι το 90% που δεν έχουν γνωσεις να βαλουν custom απο xda.. Οι υπολοιποι θα εχουν παντα σχεδον την τελευταια εκδοση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.