Android N: Η Google ανακοινώνει επίσημη ονομασία σε λίγες εβδομάδες

Η επόμενη έκδοση του Android, η οποία θα έρθει να διαδεχθεί το Android Marshmallow το καλοκαίρι, είναι το Android N, του οποίου το Developer Preview έχει κυκλοφορήσει από τον Μάρτιο. Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η επίσημη ονομασία του.

H Google μέσα από το Twitter έκανε γνωστό ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κάνει την ανακοίνωση της επίσημης ονομασίας του Android N και ευχαριστεί τους χρήστες για τις προτάσεις που της έκαναν.

Πριν από λίγο καιρό είχε δημιουργήσει μια ειδική σελίδα στην οποία ο κάθε ένας μπορούσε να μπει και να καταθέσει την ιδέα του για το νέο όνομα του Android. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν η Google θα λάβει υπόψη τις προτάσεις ή αν θα αποφασίσει μόνη της.

Υπάρχουν οι επικρατέστερες προτάσεις όπως Nutella και Nougat, ή λιγότερο δημοφιλείς όπως Neyyappam. Η Google συνηθίζει να δανείζεται την ονομασία από κάποιο γλυκό, οπότε προτάσεις όπως το Nachos, μάλλον δεν έχουν πολλές ελπίδες.

android n, Android N: Η Google ανακοινώνει επίσημη ονομασία σε λίγες εβδομάδες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paraksenos

Εγώ ποντάρω ότι θα το ονομάσουνε Android Nachos σύμφωνα με τα καινούργια εικονίδια του play music/ movies/ games που είναι τριγωνικά!

NtinosMD

Android Nikos αν ειχανε λιγο χιουμορ εκει στη Google …

ΑΝΔΡΕΑΣ

Android NOOBE θα λέγεται!! χααχαχαχαχαχαχαχαχα.
APPLE RULES!!! 10 years ahead και όταν πάρω αυτό με την 2πλή κάμερα 20 years !!

Greg

10 years ahead λεει ο αλλος για την apple π ουσιαστικα δεν εχει εφευρει τιποτα καθαρα δικο της. κανει αντιγραφη απο οτι ηδη υπαρχει, απλα με τον δικο της τροπο.
@ΑΝΔΡΕΑΣ Κινητα Android με διπλη καμερα υπαρχουν και υπηρχαν χρονια τωρα.
Μηπως εννοεις 20χρονια πισω* ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.