Android O: Η Google κάνει την επίσημη ανακοίνωση 21 Αυγούστου

Android O announcement august 21, Android O: Η Google κάνει την επίσημη ανακοίνωση 21 Αυγούστου

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι η Google θα κάνει την επίσημη ανακοίνωση του Android O στις 21 Αυγούστου, την ημέρα της ολικής έκλειψης ηλίου, και τελικά έπεσαν μέσα. Η εταιρεία ανακοίνωσε press event για αύριο Δευτέρα στη Ν. Υόρκη.

Εκεί περιμένουμε την ανακοίνωση της νέας έκδοσης του Android και την επίσημη ονομασία της. Η Google αναφέρει χαρακτηριστικά: “meet the next release of Android and all of its super (sweet) new powers”.

Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν εκεί, θα υπάρχει διαθέσιμο το live stream από το μεγάλο event. Στην σελίδα της υπάρχει ήδη η αντίστροφη μέτρηση.

Android O announcement august 21, Android O: Η Google κάνει την επίσημη ανακοίνωση 21 Αυγούστου

Η επιλογή της ημέρας της ολικής έκλειψης ηλίου για την ανακοίνωση του Android O δεν θεωρείται τυχαία, πολλοί πιστεύουν πως είναι ένα hint για το “Android Oreo”. Αν είναι τελικά αυτή η ονομασία, η Google δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με κάποια εταιρεία, να θυμίσουμε ότι έχει προηγηθεί το Android KitKat.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Ανδροειδές Ωραίο

bezilys

Το τέλος του κόσμου έρχεται χαχαχα 😂😂

pitsi

εαν κάνουν ανταγωνιστικό το λογισμικό τους έναντι του ios…να επικεντρωθούν σε ασφάλεια, ταχύτητα και λιγότερα GB σε δικες της εφαρμογές τοτε θα ειναι η πιο σημαντική αναβάθμιση και ας την ονομασουν και κρικρι

forneverarrow

Όπως και να το πουν, minor update είναι. Επίσης, δεν ξέρουμε πότε και πόσοι από εμάς θα το πάρουμε, οπότε δεν υπάρχει λόγος ενθουσιασμού. Εξάλλου, όταν λογικά αλλάξω συσκευή θα έχει το 9 προεγκατεστημένο, άρα δεν καιγόμαστε!

John

Με 86% μερίδιο αγοράς για πιο λόγο “να το κάνουν ανταγωνιστικό απέναντι στο IOS” του 14% ; Άσε που με Gmail , Google Maps , calendar κτλ και όλες οι άλλες υπηρεσίες που χρησιμοποιεί το 90% των χρηστών κινητών είναι πολύ καλύτερα ενσωματωμένες στο android από ότι στο IOS.

Ιωάννης jb

John.. Ευτυχώς το μόνο που κάνεις είναι να σχολιάζεις..
Σε φαντάζομαι στη Google.. Σε μια πενταετία το 84 το πήγαινες στο 4..

John

Με τόσους γίγαντες (Samsung , Huawei , LG , Xiaomi κτλ) , που στηρίζουν το android το 86% και λίγο είναι. Ας όψονται οι κολλημένοι με την Apple που αγοράζουν παρωχημένα κινητά με τεχνολογία του 2012 σαν το iphone 7.

John

Πάντως μην υποτιμάς και το 4% σαν νούμερο , είναι τριπλάσιο από το μερίδιο αγοράς που έχουν εταιρείες που πριν καμία δεκαετία ήταν από τις καλύτερες όπως η Sony.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.