Ετοιμάζεται μεγάλο redesign στο Android;

Σύμφωνα με screenshots που κυκλοφόρησαν σήμερα ένα μεγάλο redesign του Android φαίνεται ότι είναι προ των πυλών. Αυτό που βλέπουμε είναι πιο επίπεδη εμφάνιση η οποία ακολουθεί τη γραμμή της Google. Τα νέα εικονίδια, σύμφωνα με τα screenshots που κυκλοφόρησαν από το Android Police, φαίνεται ότι είναι εμπνευσμένα από τα web icons της Google, χωρίς όμως να είναι πιστά αντίγραφα.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο πριν γίνει επίσημη ανακοίνωση αλλά το Android Police αναφέρει ότι η πηγή της πληροφορίας είναι 70% αξιόπιστη.

Χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο λοιπόν, το νέο στυλ του Android αναφέρεται ως «Moonshine» και το κύριο χαρακτηριστικό που βλέπουμε είναι πιο έντονες σκιές και χρώματα.
, Ετοιμάζεται μεγάλο redesign στο Android;
, Ετοιμάζεται μεγάλο redesign στο Android;
, Ετοιμάζεται μεγάλο redesign στο Android;

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex89

Πρόσφατα απεκτησα το Nexus 5 μετα απο πολλά χρόνια χρήστης iphone/ios , πολύ ωραίο το Android και απο οτι βλέπω ωραίαο το redesign!!

Giannisg

Προσωπικά με τόσα icon packs που υπάρχουν στο market,έχω λύσει το θέμα των εικονιδίων καιρό τώρα…

Σπύρος

Μιλάμε για πολύ μεγάλο redesign 😛

KostasB

Αυτό υποτίθεται ότι είναι screenshot; Αν ναι τότε λίγο περίεργη θέση έχουν τα εικονίδια home back και το menu. Μήπως ετοιμάζουν κανένα νεξους με μεγαλύτερη οθόνη και το λειτουργικό θα ειναι προσαρμοσμένο σε λειτουργία με το ενα χέρι;

Thodoris

Icon pack και άγιος ο θεός

obi

Επίπεδο ντιζάιν… Χμμ

Sot

Κάτι σαν windows… χα χα χα

nikmour

Μετά την apple που αντιγράφει τα windows τώρα και η google

Γιώργος Γκ.

Ευτυχώς το redesingn θα ειναι προς το καλύτερο κατα την γνώμη μου

Sot11

Βασικά δεν θέλουν μόνο τα εικονίδια αλλαγή, όλο το ui θέλει που ειναι άθλιο!

kwstascifi

Το Android δεν είναι “ένα πράγμα”. Τόσοι launchers και τόσα icon packs το κάνουν αγνώριστο. Αδιάφορο ποια θα είναι τα default εικονίδια.

manolis

μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ redesign… αγνώριστα τα εικονίδια!!! :p

Andrew

Ρε τι εχουνε παθει ολοι με το flat και τον μινιμαλισμο… Απο το 2011 ειμαι χρηστης android, και παντα ζηλευα το ios για το ui του. Ηρθε το ios 7 και το εκανε οπως το εκανε. Την ιδια ιστορια και με τα windows. Vista και 7 πανέμορφα με το aero θεμα και τα εφφε, ηρθαν τα 8 τα ξηλώσαν όλα. Το android, οκ απο την αρχη ηταν περιπου ετσι, αλλα παλι… Η εγώ ειμαι ο περιεργος και μου αρεσουν gloss εικονιδια, 3d εφφε, transparency κλπ (δειτε ios 6<, windows vista/7) οι απλα οι εταιριες τεχνολογια εχουν βαλθει να μας σπασουν τα νευρα…

Tony Cool

Όπως ήδη επεσήμαναν τα περισσότερα παιδιά πιο πάνω, android και redesign είναι μάλλον ασυμβατες έννοιες. Με τόσους launchers και icon packs που υπάρχουν ποιο το νόημα; Αν πάρουμε 10 τυχαίες, ίδιες συσκευές απο 10 διαφορετικους users θα διαπιστωσουμε οτι θα βλέπουμε 10 εντελώς διαφορετικά τηλέφωνα! Εκτός πια αν ο άλλος δεν ασχολείται καθόλου και είναι παντελώς αδιάφορος, οπότε εκεί το redesign ίσως να αποκτά κάποιο νόημα.

kwstascifi

Και κλασσικά τα 2 troll-ο σχόλια από τον Sot και μετά τον Sot11 (το 11 είναι η ηλικία σου?, που ξέχασες να το βάλεις την 1η φορά?)

Απ ότι έχω δει γενικά σχόλιά σου μάλλον ναι. Υποθέτω είσαι από αυτούς που τους αρέσει το καρναβάλι του iOS7, που ακόμα και το theverge (γνωστό iphone-ο-site) το έκραζε.

σπυρος

Δεν πειράζει σε οποιον δεν αρεσει… αν δεν σου αρεσει αλλάζεις τον launcher και τελειώνει η υποθεση… όσο για το ios δεν χρειαζεται να σχολιασω… αφού το 7 αντιγράφει το Android… φιλάκια!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.