Η Samsung διέκοψε την διάθεση του Android 8 Oreo για τα Galaxy S8 / S8+

Samsung διέκοψε διάθεση Android 8 Oreo Galaxy S8 S8+, Η Samsung διέκοψε την διάθεση του Android 8 Oreo για τα Galaxy S8 / S8+

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα είχε ξεκινήσει η διάθεση του Android 8 Oreo για τα Samsung Galaxy S8 και S8+. Πολλές συσκευές ανά τον κόσμο έλαβαν την ενημέρωση, με τους κατόχους τους να επωφελούνται από τις νέες δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά που φέρνει εκείνη.

Παρά τον ομαλό ρυθμό με τον οποίο λάβαινε χώρα η αναβάθμιση, φαίνεται πως κάτι δεν κύλησε σωστά. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του sammobile.com, η Samsung διέκοψε την διάθεση του Android 8 Oreo για τα Galaxy S8/S8+. Ο κατασκευαστής έχει διαγράψει από τους servers του τα αρχεία G950/G955-FXXU1CRAP που περιέχουν την όγδοη κύρια Android έκδοση. Βέβαια, όσοι έχουν προβεί στην εγκατάσταση του νέου λογισμικού μπορούν κανονικά να συνεχίσουν την χρήση της συσκευής τους, εκτός και αν η Sammie υποδείξει πως πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή στο σύστημα λόγω δυσλειτουργίας που φέρει η ενημέρωση.

Οι ακριβείς λόγοι για τους οποίους ο Κορεάτης κατασκευαστής διέκοψε την διάθεση του Oreo για τα Galaxy S8 και S8+ δεν είναι γνωστοί. Όπως και να έχει, υποθέτουμε πως οι μηχανικοί λογισμικού της Samsung εργάζονται πυρετωδώς ώστε η αναβάθμιση (σε νέα έκδοση) να γίνει ξανά διαθέσιμη στους κατόχους των τωρινών Galaxy S εκπροσώπων. Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένουμε την συνέχιση της κυκλοφορίας του Android 8 Oreo ή μια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία που να εξηγεί γιατί εκείνη διεκόπη.

Samsung διέκοψε διάθεση Android 8 Oreo Galaxy S8 S8+, Η Samsung διέκοψε την διάθεση του Android 8 Oreo για τα Galaxy S8 / S8+

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μakis

Ενω κανονικα θα επρεπε να υπηρχε αντιδραση για αυτες τις κινησεις (χωρις προηγουμενο) της Σαμυ, οι καταναλωτες θα συνεχισουν να προτιμανε την εταιρεια! Ευγε καταναλωτη.. Χωρις να θελω να θιξω τα προβατ….ατομα που προτιμανε την Σαμι η την Απλ η την οποιαδηποτε Απλ και Σαμι..

alex22-gk

Έχει δίκιο ο Makis, πάντως πολλά προβλήματα με την Oreo και σε άλλες εταιρείες

VasiliS7edge

Έχεις δίκιο Makis. Είναι ντροπή για μια εταιρία να διακόπτει προβληματικη rom. Κανονικά θα έπρεπε να την διαθέσει με προβληματα όπως έχουν κάνει άλλες καλύτερες εταιρίες όπως Xiaomi. OP, Sony, HTC..
Καταλαβαινεις λοιπόν πως το σχόλιο σου είναι σεβαστο αλλά άκυρο κατά την γνώμη μου καθώς όλες οι παραπάνω είχαν πρόβλημα με το Oreo μέχρι και η ίδια η Google στα Pixel.

Panagiotis

Στο Mate 10pro δεν έχω δεί κανένα πρόβλημα με το Oreo μέχρι στιγμής. Αλλα γενικά θεματάκια με το Oreo έχουν οι εταιρίες.

One

Εγω σε Sony δεν δεν εχω δει καθόλου προβλήματα στο Oreo απο τον Οκτώβριο που το πηρα. Ισα-ισα που το λειτουργικό είναι ακόμα πιο smooth και έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.

alex22-gk

@Vasiliss7edge, φίλε τα διακόψανε και οι άλλοι, τι υποστηρίζεις; δεν καταλαβαίνω, μας το δείχνεις το s7edge με το name σου αλλά δεν υπάρχει λόγος να υποστηρίζεις όταν κάτι πάει στραβά λες και μιλήσαμε για το σόι σου… και πάει σε πολλούς.

Άρα όλοι φταίνε, δεν θα κράζουμε μόνο oneplus και δεν κράζουμε samsung… Αυτό λέει το παιδί, τι παράλογο είπε;

Nick

Μα ποια προβλήματα με το Oreo, το χω πάρει στο XZ Premium από πέρσι και το τηλέφωνο φυσάει δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Τώρα αν είναι προβληματικο στις ίδιες τις συσκευές της Google τι να πω…μπράβο στους Ιάπωνες??!?!?!?

Giorgos

@Makis Τελικά δν ειμαι ο μόνος που το λέει.
Όλοι σήμερα είναι πρόβατα και αγοράζουν SAMSUNG. 2)Η SAMSUNG είναι αδικαιολογητη στις ναυαρχίδες τις ακόμα να μην έχει δώσει το ANDROID 8.Τα S8,S8+,NOTE 8 έτσι όπως το βλέπω θα έχουν πάρει το Android 8 όταν βγει το Android 10 και αυτοι ακόμα θα έχουν android 8

Giorgos

@VasiliS7edge

Στα SONY όπως λες δν υπάρχουν προβλήματα στο Android 8.(Κατοχος SONY XPERIA X)

NtinosMD

Γι αυτο λοιπον παρτε αιφον.. ενα λογισμικο για ολες τις συσκευες της. Ληξις… σιμπλ

nikos

Εγώ στο Sony Xperia x performance και στο Xperia xz1 compact με το 8 android κανένα πρόβλημα!

djfapples

Κ μετά κραζετε κάποιοι τη SONY κορυφαία μοντέλα της Samsung περιμένουν ακόμα το oreo κ οι SONAKIDES το χουν βαρεθεί κ περιμένουν τα φρέσκα κουλούρια ( oreo 8,1)

Βασιλης

Τη κόλλημα και αυτό με την αναβάθμιση???Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα τηλέφωνο που πάει σφαίρα και πραγματικά απροβλημάτιστα να πάρει βιαστικά μια αναβάθμιση και να έχει προβλήματα…(βλέπε apple..)ηρεμήστε λίγο,όλα στην ώρα τους.

Theo 65

Η Samsung απαντησε στο sammobile.com την αιτία που διακοψε την αναβάθμισή. Ειπε ότι σε πολλούς χρηστες γινόταν ξαφνικά επανεκκίνηση, την σταματησε να την φτιάξει και να την ξαναδώσει παλι αμεσα. SG S8

Nicko_TTRS

Παράθεση μερικών σχολίων: {Χωρις να θελω να θιξω τα προβατ….ατομα}{Όλοι σήμερα είναι πρόβατα και αγοράζουν SAMSUNG.}!!! Να πω τώρα τι? Θεωρείτε πρόβατα τους καταναλωτές που χαλάνε τα λεφτά τους σε αυτό που γουστάρουν? Είτε είναι Apple, Sammy, Sony, Htc το δικαίωμα να έχει κανείς άποψη απαγορεύετε? Για αυτό έχουμε καταντήσει έτσι, γιατί μόνο εσείς είστε σωστοί κατά την γνώμη σας και κανείς άλλος. Όλοι οι άλλοι είναι πρόβατα, άμπαλοι, και δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία. Για να σοβαρευτούμε λίγο, γιατί πολλοί εδώ μέσα έχετε ξεφύγει με τους χαρακτηρισμούς.

JD

Αντιγραφω απο το xperia support (το βρηκα στο google)… Problems after XZ update to android 8.0 oreo!!! HI Ive updated my phone yesterday and Ive been experiencing problems witht the phone ever since. Below are just some problems that I have exprienced, I really hope this info reaches out to someone and the we will get improved version asap!!! ((( 1.Battery dies very fast and it seems that charging takes longer than previously. 2.The phone is heating!! Old problem with heating is back.. 2.the phone is lagging.. works very slowly. also when tapping on icons the phone does not respond from the first or even second or third tap.. which is really frustrating. I guess overall resposiveness of the screen and acting weirdly even dragging icons is problematic. 3.when trying to use some apps like mobile banking or even simply searching the phone, the keyboard is not appearing and you can not use the app or search the phone. 4.some apps and widgets do not work properly Ετσι για να βλεπουμε ποιοι ειναι οι δηθεν “εξυπνοι” σε αντιπαραθεση με τα προβατα που αγοραζουν Samsung. Οταν μαθει και η sony να φτιαχνει κινητα της προκοπης και να σεβεται τους καταναλωτες τα… Συνέχεια »

djfapples

Δηλαδή JD πιστεύεις όποιον σε συμφέρει τους υπόλοιπους δε σε ενδιαφέρει καν εγώ πάντως επειδή βλέπω πολύ συχνά στο youtube battles μεταξύ του xz premium δε του φτουραει τίποτα απέναντι του

Ιωάννης jb

4 συσκευές Sony από 3 κατόχους οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι απροβληματιστες…
Και μπαίνει ο άλλος και μας παραθέτει σχόλιο πιθανότατα από hater για να δείξει τι;; ότι είναι καλύτερη η Samsung..
Μιλάμε για τραγικά πράγματα!!

Pitsi

Εγώ πιστεύω φταίει το Android και όχι οι συσκευές.
Δεν είναι δυνατόν κάθε φορα που κυκλοφορεί καινούριο λογισμικό να δημιουργούνται προβλήματα και περιμένουμε τους τεχνικούς της καθε εταιρείας να τα διορθώσει.

Φάνης

Πιθανόν να το κάνει για εμπορικούς λόγους γιατί τώρα θα κυκλοφορήσει το s9 με oreo αν μας κάνει τα s8 με oreo τώρα τότε τι θα πουλήσει στο νέο μοντέλο πολύ φοβάμαι πως την αναβάθμιση θα την πάρουμε καλό σεπτεμβρίο απλά έριξε το τυράκι σε μερικούς για να έχει τους υπόλοιπους στο περίμενε από μέρα σε μέρα μέχρι να ξεπουλήσει το s9.

JD

Σκοπος μου ειναι να δειξω οτι το Oreo εχει προβληματα σε ολες τις συσκευες. Τι να κανω συγκριση της Samsung με την Sony που παλευει με την Coolpad και την ZTE για το 1%; Αλλο μεγεθος η μια και αλλο η αλλη (η Samsung εχει τζιρο και κερδη οσο 10 Sony).

Ιωάννης jb

Ε κι έλεγα δε θα πει για το ποσοστό.. Εντάξει καταλάβαμε είσαι κι εσύ ένας από τους πολλούς αμπαλους

JD

Ναι ειμαι αμπαλος που δεν αγοραζω κινητα που και δεν βλεπονται και εχουν και προβληματα. Οτι πεις.

eya

Nokia 6 εδωσε oreo 8
Huawei Honor 9 εδωσε χθές oreo 8
Mεχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Καλυτέρευση η απόδοση μπαταρίας στο Huawei.
Αυτή η Sansung τι διάολο περιμένει……….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.