Apple, $10 δισεκατομμύρια οι πωλήσεις στο App store το 2013

Η Apple ανακοίνωσε ότι ο Δεκέμβριος ήταν ο πιο επιτυχημένος μήνας από τότε που έκανε την εμφάνιση του το App store. Πιο συγκεκριμένα η Apple ανακοίνωσε ότι οι πελάτες της ξόδεψαν περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια δολάρια κατεβάζοντας 3 δισεκατομμύρια συνολικά εφαρμογές. Τα παραπάνω στοιχεία, είχαν ως αποτέλεσμα, ο Δεκέμβριος που μας πέρασε, να είναι ο πιο επιτυχημένος σε πωλήσεις μήνας στην ιστορία της Apple.

Καθ’ όλη τη χρονιά, οι αγορές apps άγγιξαν τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ οι developers κέρδισαν συνολικά μέχρι σήμερα, και από τότε που εμφανίστηκε το App store περίπου 15 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι πιο επιτυχημένες εφαρμογές από διεθνείς developers ήταν τα Candy Crush Saga, Puzzles & Dragons, Minecraft, QuizUp και Clumsy Ninja (International) ενώ περιμένουμε πολλά το 2014, σύμφωνα με την εταιρεία, από τους developers Duolingo (ΗΠΑ), Simogo (Σουηδία), Frogmind (Μ.Βρετανία), Plain Vanilla Corp (Ισλανδία), Atypical Games (Ρουμανία), Lemonista (Κίνα), BASE (Ιαπωνία) και Savage Interactive (Αυστραλία).

Apple App Store 10 δισεκατομμύρια δολάρια, Apple, $10 δισεκατομμύρια οι πωλήσεις στο App store το 2013

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tomas87

Αυτη ειναι και η μεγαλη διαφορα της apple απο τον ανταγωνισμο,το appstore.Ολοι οι αλλοι ειναι χρονια πισω.χαρακτηριστικο παραδειγμα δεστε πως ειναι το navigon για iphone και πως ειναι για android…..

giorgos one x

Επίσης @tomas δες πως ειναι το dead trigger στην 4αρα του iPhone και πως σε μια 5αρα full hd

ghad21

respect στην apple!Eιναι το μεγαλυτερο μαντρι με προβατα.Μπεεεεεεεεεε!!!

Nikoss

Google σεβασμός στον πελάτη, αγαθοεργια, εκκλησία … Μπεεε και απο εδω, μπεεεε και απο εκει…
Και όπως λέει και ο τίτλος ενος βιβλίου : ειναι καπιταλισμός ηλίθιε !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.