Η Apple διέθεσε κατά λάθος παλαιότερες εκδόσεις του iOS

Apple διέθεσε κατά λάθος παλαιότερες εκδόσεις iOS, Η Apple διέθεσε κατά λάθος παλαιότερες εκδόσεις του iOS

Η Apple δεν συνηθίζει να δίνει πολλές επιλογές ή να ακούει τους καταναλωτές της, τουλάχιστον όσον αφορά τις αποφάσεις που παίρνει στο κομμάτι του κλειστού λογισμικού iOS. Αντιθέτως, οι κάτοχοι Android συσκευών έχουν περισσότερες δυνατότητες.

Αυτό όμως άλλαξε κατά λάθος και για ένα μικρό χρονικό διάστημα πριν μερικές ώρες, όταν το Cupertino διέθεσε προηγούμενες εκδόσεις του iOS στους καταναλωτές, δίνοντας τους την ευκαιρία να μεταπηδήσουν σε παλαιότερα λογισμικά. Σύμφωνα με το 9to5mac.com, πολλοί επανέφεραν τα iPhones / iPads / iPod Touches τους στο iOS 10, μερικοί (σύμφωνα επίσης με αναφορές χρηστών στο Reddit) στο iOS 9, ενώ κάποιοι άλλοι “κατάφεραν” να φτάσουν μέχρι και το 6.1.3.

Apple διέθεσε κατά λάθος παλαιότερες εκδόσεις iOS, Η Apple διέθεσε κατά λάθος παλαιότερες εκδόσεις του iOS

Να σημειωθεί πως για να διατεθεί μια ενημέρωση λογισμικού στο κοινό, εκείνη πρέπει πρώτα να περάσει από τους servers της Apple. Συνήθως, όταν μια νέα έκδοση τίθεται σε κυκλοφορία, οι προηγούμενες θα παραμείνουν στους servers για μερικές εβδομάδες και αργότερα θα πάψουν να υπάρχουν. Φαίνεται πως για λίγο δημιουργήθηκε μια δυσλειτουργία στο σύστημα, με αρκετές εκδόσεις του iOS να περνούν ξανά από τους servers και κατά συνέπεια να καθίστανται διαθέσιμες για λήψη (και εγκατάσταση).

Πλέον το θέμα διορθώθηκε από τους μηχανικούς της Apple, αλλά αρκετοί κάτοχοι προϊόντων του κατασκευαστή πρόλαβαν να επιστρέψουν σε προηγούμενες εκδόσεις, κυρίως λόγω των προβλημάτων που εμφανίζει το iOS 11 και της παραδοχής της ίδιας της εταιρείας πως τα νεότερα λογισμικά υποχρονίζουν τους επεξεργαστές αν οι μπαταρίες είναι ταλαιπωρημένες. Όπως και να έχει, πλέον εξακολουθούμε να είμαστε “παγιδευμένοι” στην εγκατάσταση μόνο μεταγενέστερων iOS εκδόσεων.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
CleaverMan

apple τον γαργαλας για τα καλα ιδικα τωρα τελευταια…

Ante_geia

Μην κάνετε ναρκωτικά … Δεν φτάνουν για όλους!

”Τζίμης Πανούσης” 1954-2018.

One

Τζιμάρας Πανούσης θεός! Στεναχωρήθηκα πολύ σήμερα… συγνώμη για το σχόλιο σε λάθος θέμα.

ΝΙΚΟΣ

Κατά λάθος; 😄😃. Μπας κ δεν τα πετάξουν κ πάρουν κάνα Xiaomi με το σαπακι iOS 11

Αhmet

Δεν το πιστεύω ότι το έχασα !!

Ioannis

Tamam για τους κατόχους παλαιότερων συσκευών ειδικά κάτι 5αρια και 5ς που σέρνονται χαχα.

@Νικος καλά τα xiaomi αλλά ώρες ώρες σε απογοητεύουν για 2ο κινητό που έχω ένα redmi note 4 (sd 625) είναι καλό αλλά όχι για κύρια συσκευη.. η κάμερα ειδικά την νύχτα είναι χειρότερη και από galaxy s2 του 2011 και από iphone 4s χαλαρα. Και η οθόνη not bad απλά οκ.

NtinosMD

Tο οτι πολλοι καταφεραν μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα να το καταλαβουν και να κανουν reverse σε παλιοτερες εκδοσεις μονο εμενα μου κινει υποψιες ? και να γινει τωρα δλδ μετα τα αποκαλυπτηρια του Batterygate ( που σχετιζεται ουσιαστικα με νεα updates σε νεες παλιες συσκευες ) και των κατα σειρα αναφορων για issues με την 11αρα ios εκδοση ? who knows … ισως να ειμαι και σχιζοφρενης εν τελει …

NikosAr

Τώρα πόσοι το κατάλαβαν, το εγκατέστησαν … και λοιπές παπαρες …. δηλ. Περίμεναν και μόλις ηδοππιήθηκαν για downgrade …. αυτοί οι *τυχεροί το εγκατέστησαν !!! Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν … και όλοι ξύπνησαν μετά από 5 ημέρες που έληξε το συμβάν !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.