Apple Music for Android: Με νέο feature που δεν μπορούν να έχουν οι κάτοχοι iPhone

Από τον Νοέμβριο η Apple διαθέτει το Apple Music, τη νέα υπηρεσία streaming μουσικής, και σε κατόχους Android συσκευών, με απώτερο σκοπό να χτυπήσει εδραιωμένους αντιπάλους όπως είναι το Spotify. Σήμερα η Apple αναβάθμισε την εφαρμογή με νέα features.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που φέρνει στο Apple Music for Android είναι η δυνατότητα να αποθηκεύσεις τραγούδια σε κάρτες SD, προκειμένου να έχεις διαθέσιμη την μουσική σου ενώ είσαι offline.

Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να έχουν οι κάτοχοι iPhone, από την στιγμή που τα κινητά της Apple δεν έχουν επεκτάσιμη μνήμη. Βεβαίως υπάρχουν και πολλά Android που δεν δίνουν τη δυνατότητα επέκτασης μνήμης, με πρώτη και καλύτερη τη Samsung που αφαίρεσε την υποδοχή για κάρτες microSD στη σειρά του Samsung Galaxy S6.

Το Apple Music for Android έχει βαθμολογηθεί με 3.3 στο Google Play, διατίθεται δωρεάν και δίνει πρόσβαση σε πάνω από 30 εκατ. τραγούδια. Η Apple δίνει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 3 μηνών και στη συνέχεια ζητά 9.99 δολ. το μήνα ή 14.99 δολ. για οικογενειακό πακέτο (έως 6 άτομα).

apple music for android, Apple Music for Android: Με νέο feature που δεν μπορούν να έχουν οι κάτοχοι iPhone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Το οικογενειακό πακέτο είναι 6 διαφορετικοί λογαριασμοί ή 6 διαφορετικές συσκευές;

john

6 διαφορετικοί λογαριασμοί Apple id..

forneverarrow

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Επιτέλους!!!!!!!!! Μας τρελαίνεις ρε Apple!!! Θα γεμίσω την 128GB SD με ό,τι έχω στο Apple Music!!!

Πέτρος Π

Καλή εφαρμογή φαίνεται, στα χνάρια του Spotify..
@forreverarrow : Γιατί τρελαίνεσαι τόσο…? Με το spotify εχεις την ίδια δυνατότητα εδώ και κάτι χρόνια! 😉

Ανακιν

Έχω το ίδιο account του Apple Music σε 2 συσκευές Android και σε μια iOS συσκευή άρα αξίζει τα 7 ευρώ το μηνα

forneverarrow

Τελικά τσάμπα η χαρά… Όταν βάζεις επιλογή για SD η εφαρμογή δεν δουλεύει offline. Βγάζει συνέχεια μήνυμα για πρόβλημα και την κλείνει… Νομίζω θέλει γερό update.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.