Apple: O Cook ετοιμάζει περισσότερα Apps για το αντίπαλο Android

Θα ακολουθήσει η Apple το μονοπάτι της Microsoft όσον αφορά την δημιουργία εφαρμογών για αντίπαλες πλατφόρμες; Τα λεγόμενα του CEO Tim Cook προς τους υπαλλήλους της Apple, προμηνύουν περισσότερες Android εφαρμογές στο μέλλον.

Τον Οκτώβριο η Apple λάνσαρε το Apple Music for Android, το οποίο ουσιαστικά ήταν η πρώτη Android εφαρμογή της μετά το Move to iOS.

Κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης για τους υπαλλήλους της Apple, ο Cook φέρεται να είπε ότι με το Apple Music for Android η εταιρεία “δοκίμασε τα νερά” για να δει αν μπορεί να επεκτείνει περισσότερο τις υπηρεσίες της στο δημοφιλέστατο mobile OS της Google. O Cook δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά υποθέτουμε ότι μεταξύ των υπηρεσιών που θα φέρει θα είναι Apple Pay, iCloud υπηρεσίες, iMessage, ημερολόγια, σημειώσεις κλπ.

Το ερώτημα είναι βέβαια πως θα πείσει η Apple τους χρήστες άλλης πλατφόρμας, να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της. Από την στιγμή όμως που Microsoft και Google έχουν επεκτείνει τις υπηρεσίες τους σε άλλες πλατφόρμες, η Apple μάλλον πρέπει να κάνει το ίδιο και θα περιμένουμε να δούμε πως θα το κάνει.

more ios apps on android, Apple: O Cook ετοιμάζει περισσότερα Apps για το αντίπαλο Android

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aptalikos

Ναι, ανυπομονώ για τους τρομερούς χάρτες της.

Paul

Εγώ το βλέπω καλό …ποιο πολλές επιλογές για όλους .Εγω πχ χρησιμοποιώ το One drive της Microsoft

viel

@ aptalikos γιατι τι εχουν οι χαρτες? εχεις δοκιμασει ποτε? μια χαρα ειναι. σαφως και εχουν πιο λιγα πραγματα απο της google αλα την δουλεια τους την κανουν μια χαρα.

Max91

Ευχαριστούμε την Microsoft και Apple για την συνεισφορά τους, επειδή αυτοί μπορεί να το κάνουν για δικούς τους λόγους αλλά εμείς οι χρήστες του Android βγαίνουμε κερδισμένοι επειδή πολύ απλά μας εμπλουτίζουν τις επιλογές μας

Agnostos13

Εγω πιστευω οτι μιλαει για το itunes…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.