BitTorrent: Ad-Free εγγραφή στο uTorrent με 5 δολάρια το χρόνο

Αν έχεις βαρεθεί όλες αυτές τις διαφημίσεις που υπάρχουν στο uTorrent, το BitTorrent έχει την λύση και αυτή δεν είναι άλλη από μια ετήσια συνδρομή που κοστίζει 4.95 δολάρια το χρόνο.

Συνήθως, οι επιλογές που έχεις για να μην βλέπεις τις διαφημίσεις σε κάποιο πρόγραμμα είναι αρκετά κοστοβόρες, αφού συνήθως ταυτόχρονα πληρώνεις για την Pro έκδοσή του. Αυτό θα αλλάξει, όσον αφορά το uTorrent αφού θα έχεις επιπλέον την επιλογή για αναβάθμιση σε Ad-free έκδοση, χωρίς όμως να λαμβάνεις επιπλέον λειτουργίες που βρίσκονται στην Pro έκδοση.

Η αναβάθμιση σε Pro κοστίζει περί τα 19.95 δολάρια, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει πληθώρα λειτουργιών όπως ασφάλεια απέναντι σε ιούς και malware, premium customer support, torrent streaming και φυσικά ad free περιβάλλον.

Η κατηγορία της συνδρομής αυτής αφορά περισσότερο τους χρήστες οι οποίοι θέλουν να μην βλέπουν τις διαφημίσεις, αλλά ταυτόχρονα είναι ικανοποιημένοι από την λειτουργικότητα του uTorrent. Η ομάδα το uTorrent αναφέρει “Αυτό δίνει την επιλογή στου χρήστες να αποφύγουν όλες τις διαφημίσεις στον client. Είναι συναρπαστικό γιατί τώρα πλέον έχουν την επιλογή να μην βλέπουν καμία διαφήμιση στο 1/4 του κόστους”.

Το κόστος δεν θεωρείται μεγάλο, αλλά αν σκεφτούμε ότι το uTorrentέχει πάνω από 150 εκατ. χρήστες, έστω και μια μερίδα από αυτούς να επιλέξει τη συνδρομή, δεν είναι καθόλου ασήμαντο το κέρδος.

utorrent ad-free 5 dollars, BitTorrent: Ad-Free εγγραφή στο uTorrent με 5 δολάρια το χρόνο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo Thunder

Τώρα που το pirate bay έχει streaming υπηρεσία, δεν νομίζω να είναι και τόσο αναγκαίο πια το utorrent για ταινιες και σειρές

nick2010

κατάντησε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΗΔΙΑ η συνεχής αρπαχτή με τις “συνδρομές”.

vasilist

Αν έχεις βαρεθεί τις διαφημίσεις βάζεις παλιά έκδοση utorrent που είναι καθαρό.

Gvirginia

Όσοι ενδιαφέρεστε, δοκιμάστε και το “Deluge”. Πανάλαφρο, χωρίς πολλά-πολλά και ότι πρέπει για να κατεβάζεις torrents.

NickOS

Εγώ προτείνω να φύγετε όλοι από το μTorrent και να πάτε σε
1) qBittorrent
2) Deluge
Είναι αντικειμενικά καλύτερα από το μTorrent και open source, χωρίς διαφημίσεις αλλά και χωρίς συνδρομές και λοιπές αηδίες.

Panos7GR

Μην ανεβαζετε ο,τιδήποτε έχει σχέση με torrent γιατί θα πεταχτεί κανένας “Γιαννης” και θα λέει ότι προωθειτε την πειρατεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.